TVP INFO (HD)
TVP INFO
Jakiś taki chudy się wydaje 

1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

TVP INFO
Trochę jakby zestresowany z początku 

TVP INFO
Ale gości w programie (co poniektórych) to pierwszy raz w tv widzę, chyba efekt nowych dyrektorów...

- Jacek_TVPinfo
- Obserwator
TVP INFO
A ja powiem wręcz przeciwniewoj29 pisze:Osobiście miałbym raczej nadzieję, że polecą osoby niedawno sprowadzone, które niczym wybitnym się nie wyróżniają (Cholewiński, Steckiewicz, Kowalski) niż dziennikarze związani z TVP od lat.

TVP INFO
Powiem szczerze, że trochę nietypowo wygląda w tym studiu (bo wcześniej w nim nie był po przebudowie w 2013), ale ten stół zna doskonale.

TVP INFO
Jak nie on... Łał, niby tylko ponad dwa lata nieobecności, a wydaje się, że całe wieki 

- SNOL
- VIP Expert
- x 138
- x 164
- Kontakt:
TVP INFO
Długo czekałem na ten powrót. Dobry dziennikarz, brakowało go w szeroko pojętym "mainstreamie". Teraz czekam tylko na Danusię w "Wiadomościach" i wciąż liczę na Dianę w Info.
tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
TVP INFO
"Nowa koncepcja stacji i zmiany" - tak dyrektor TAI uzasadnił Jarosławowi Kulczyckiemu
Federowi nie powiedziano nic konkretnego.
TVP INFO
Ciekaw jestem czy zmiany wizualne stacji też są zakładane!
A i pytanie jakie zmiany jeszcze nowe kierownictwo ma na myśli.

A i pytanie jakie zmiany jeszcze nowe kierownictwo ma na myśli.
[ Spoiler ]
TVP INFO
Ciekawe kto poprowadzi dziś PD i GpG
?

TVP INFO
Uważam, że Cholewiński z Steckiewicz stworzyli zgrany duet jakich mało w kanałach informacyjnych, więc jak jeszcze ich wywalą to się przełączam na inny kanałJacek_TVPinfo pisze:A ja powiem wręcz przeciwniewoj29 pisze:Osobiście miałbym raczej nadzieję, że polecą osoby niedawno sprowadzone, które niczym wybitnym się nie wyróżniają (Cholewiński, Steckiewicz, Kowalski) niż dziennikarze związani z TVP od lat.To są osoby które (póki co) nikomu się nie naraziły i tym bardziej powinny zostać. I niekoniecznie prowadzić programy w tych samych składach co zawsze

Widać Lord Kurski nie próżnuje. Hasło TVP: Zmiany, Zmiany, Zmiany. Pytanie czy na lepsze?

Rozumiem, że nowy dyrektor nie mógł realizować tej nowej koncepcji z Kulczyckim? Co się dzieje w tym TVP!?wiatriwoda pisze:"Nowa koncepcja stacji i zmiany" - tak dyrektor TAI uzasadnił Jarosławowi Kulczyckiemu
Co do Klarenbacha to on mnie jakoś nie potrafi, jako widza do siebie przekonać. Ale przyznam, że jego poranki z Edytą Lewandowską są pamiętne

Kto prowadzi INFO Wieczór, bo na koniec M20 nie było Fleszu