Myślę, że Polsat może mieć porządne problemy z ramówką, gdy Amaro z HK się wykruszył. Albo znajdą zamiennika dla niego, albo zmaltretują 12.edycję. Inaczej tego nie widzę. 2 dni stracone z ramówki to byłby dramat dla słoneczka.
MEDIA BEZ WYBORU
Nawet rzekoma "wypowiedź" rzecznika prasowego stacji wydaje mi się zmanipulowana. Raczej nie używa on takich słów typowych dla tabloidów, że "coś jest na rzeczy".mediaf pisze:Artykuł "Super Expressu" jest mocno zmanipulowany, bo opiera się na pytaniu, które padło na profilu tvpolsat.info na Facebooku, a nie na profilu Polsatu. W okół tego pytania obudowano cały artykuł i pan rzecznik odnosił się do pytania, które - jak rozumiem - przedstawiono mu, że padło na profilu Polsatu.
Może? Już ma. Ale trudno się dziwić. Polsat dzięki swoim błędom z poprzednich sezonów zaliczył wyjątkowo - bo od wielu lat - słabą wiosnę. Powiedzmy sobie jasno - gdyby nie "Taniec z Gwiazdami", czy "Twoja Twarz Brzmi Znajomo" - Polsat tej wiosny pod względem rozrywki, by nie istniał.Rektor pisze:Te przepływy informacji
Myślę, że Polsat może mieć porządne problemy z ramówką, gdy Amaro z HK się wykruszył. Albo znajdą zamiennika dla niego, albo zmaltretują 12.edycję. Inaczej tego nie widzę. 2 dni stracone z ramówki to byłby dramat dla słoneczka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość