https://mediainside.pl/2016/10/jutro-sp ... inside-pl/
Sam nie lubię telenowel, ale rozumiem, że mają takich samych sympatyków, jak inne seriale. Lepiej jarać się istniejącymi seriami, niż telewizją, która jeszcze nie wystartowała, a już uważsz z góry, że będzie mega.Marecki384 pisze:Co wy widzicie w tych telenowelach to ja nie wiem.
Ale najwazniejsze że Puls straci bo nie szanuje widzów
Osobiście oglądam telenowele, bo można się przy nich zrelaksować po ciężkim dniu szkoły i w każdym odcinku dzieje się coś ciekawego. Ponadto jako że hiszpański jest moim pierwszym językiem obcym, to przy oglądaniu ich w oryginalnej wersji językowej go ćwiczę. Lubię przede wszystkim telenowele poruszające problemy codzienne zwykłych ludzi, mało przerysowane i "Avenida Brasil", która będzie emitowana w Nowa TV do takich właśnie należy. Jeśli ta stacja miałaby kiedyś emitować telenowele to najlepiej niech to będą brazylijskie, argentyńskie, chilijskie czy amerykańskie. Te prezentują sobą dobry poziom. Za meksykańskie lepiej niech się nie biorą. Już starczy nam tych cyrków w produkcjach emitowanych przez TV4.Marecki384 pisze:Co wy widzicie w tych telenowelach to ja nie wiem.
Ale najwazniejsze że Puls straci bo nie szanuje widzów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość