TV Puls (HD)
TV Puls (HD)
Sierpień już a Puls nadal nie zapowiada swoich dalszych nowości jesiennych i własnych produkcji . Dwie produkcje jak na razie są znane. Kiedy mają konferencje ramówkową ?
TV Puls (HD)
@luki118 Pan Jacek wie co mówił wiec daj czas TV Puls. Poza tym polecam cierpliwość i czekam na info co do ramówki która na pewno będzie na dniach lub kilka dni przed 1 września. Sam mam program o którym(Taki jest Świat) wspominałem pare razy w tym wątku na który czekam.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2017, 17:01 przez morus1000, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Poster
TV Puls (HD)
Zmiana w 'TJŚ' nieco więcej czasu zajmie. Ale będzie.
CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! 

TV Puls (HD)
Dobrze słyszeć że coś się zmieni w ogóle w tym programieJohny Begood pisze:Zmiana w 'TJŚ' nieco więcej czasu zajmie. Ale będzie.

-
- Poster
TV Puls (HD)
Jakieś sugestie? (bez obietnicy spełnienia - trochę jak PO, ale trudno) 

CZERWONE I NIETRANSPARENTNE LOGO EKRANOWE JEST OK! 

TV Puls (HD)
Ja mam jedną
Zmiana godziny i dnia emisji. I oczywiście zostawić tam Kasię Niedźwiedź-Szałajko a nawet wydłużyć jej wejścia lub dać je częściej
Czyli uzbierało się więcej niż jedna sugestia 

TV Puls (HD)
Tak, prowadzącej należy się złoty medal, że tyle lat już ze stacją wytrzymała! 

TV Puls (HD)
To raczej ona powinna się cieszyć-jest jedyną dziennikarką w stacji i ma zapewniony stały etat, a to dziś w mediach nie takie oczywiste. 
Swoją drogą, Puls rozpoczął emisję serialu 'Rewir' i widać, że mocno go promują. Ciekawe czy serial będzie się oglądał i nakręcą kolejną serię. Generalnie wygląda to jak totalna zrzyna z 'Policjantów' Czwórki.

Swoją drogą, Puls rozpoczął emisję serialu 'Rewir' i widać, że mocno go promują. Ciekawe czy serial będzie się oglądał i nakręcą kolejną serię. Generalnie wygląda to jak totalna zrzyna z 'Policjantów' Czwórki.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 272
- Kontakt:
TV Puls (HD)
Popieram ten pomysł. Zamiast gnicia programu o poranku powinien znaleźć swoje miejsce w paśmie popołudniowym - gdzieś między 15 a 20.PPM pisze:Ja mam jednąZmiana godziny i dnia emisji. I oczywiście zostawić tam Kasię Niedźwiedź-Szałajko a nawet wydłużyć jej wejścia lub dać je częściej
Czyli uzbierało się więcej niż jedna sugestia
Poland - Aktywnie najlepszy!
TV Puls (HD)
Jeśli chodzi o "Taki Jest Świat", to nazwa idealnie pasuje do programu typu "DeFacto" czy "Galileo". Myślę, że można iść w tę stronę 

TV Puls (HD)
Rewir to produkcja AXN co już było tutaj przypominane.Dominik pisze: Swoją drogą, Puls rozpoczął emisję serialu 'Rewir' i widać, że mocno go promują. Ciekawe czy serial będzie się oglądał i nakręcą kolejną serię. Generalnie wygląda to jak totalna zrzyna z 'Policjantów' Czwórki.
TV Puls (HD)
A czy jego ewentualny sukces na antenie TV Puls wyklucza dokręcenie nowych odcinków, tylko dlatego, że pierwszy sezon wyprodukowało AXN? 

TV Puls (HD)
To już by trzeba było zapytać kogoś z TV Puls czy w ogóle mają taki plan.
Zbrodnię przykładowo emitowało TVP, ale nikt tam nie miał zamiaru dokręcać kolejnego sezonu.
Zbrodnię przykładowo emitowało TVP, ale nikt tam nie miał zamiaru dokręcać kolejnego sezonu.
TV Puls (HD)
Po emisji 2 sezonu nie było już kontynuacji.AtoMan pisze:Zbrodnię kontynuował sam AXN.