[Super Polsat] Joker (2017-2018)
[POLSAT] Reaktywowany program Krzysztofa Ibisza
Widzę, że udany powrót "Milionerów" zmotywował konkurencję do działania.
Szczerze powiedziawszy oglądałem ostatnio jakiś odcinek "AoK" i przyznam, że już nie wciąga mnie jak kiedyś. "Życiowa szansa"? Może "Gra w ciemno"? No i kiedy? Myślę, że na emisję codzienną nie ma co liczyć, bo i tak nie ma gdzie. Myślę, że z całej trójki największą szansę na powrót ma chyba jednak "AoK" w jakimś slocie raz w tygodniu. Ewentualnie w weekendy 17:45 (chociaż chyba zarówno "Chłopaki" jak i "Nasz nowy dom" nieźle sobie radzą). Szczerze mówiąc nie widzę miejsca w jesiennej ramówce. Chyba, że naprawdę namieszają (np. poniedziałki i czwartki o 20 - tak jak kiedyś "Życiowa szansa" albo sobota-niedziela 20 - a zaraz potem odpowiednio "TTBZ" i "KnŻ"),
Szczerze powiedziawszy oglądałem ostatnio jakiś odcinek "AoK" i przyznam, że już nie wciąga mnie jak kiedyś. "Życiowa szansa"? Może "Gra w ciemno"? No i kiedy? Myślę, że na emisję codzienną nie ma co liczyć, bo i tak nie ma gdzie. Myślę, że z całej trójki największą szansę na powrót ma chyba jednak "AoK" w jakimś slocie raz w tygodniu. Ewentualnie w weekendy 17:45 (chociaż chyba zarówno "Chłopaki" jak i "Nasz nowy dom" nieźle sobie radzą). Szczerze mówiąc nie widzę miejsca w jesiennej ramówce. Chyba, że naprawdę namieszają (np. poniedziałki i czwartki o 20 - tak jak kiedyś "Życiowa szansa" albo sobota-niedziela 20 - a zaraz potem odpowiednio "TTBZ" i "KnŻ"),
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
O tak, tez mam ogromny sentyment do tego programu. Mam nadzieję, ze JOŚ wróciPoland pisze:Tak swoją drogą po cichu liczę że to będzie nie jakiś teleturniej a... "Jak oni śpiewają". Nasuwa mi się tutaj kilka faktów a mianowicie zapowiedzi muzycznego show i teraz ta zapowiedź z Ibiszem. Dodatkowo zważywszy że teraz Katarzynę Cichopek wyrzucili z Nowej TV to droga do reakywacji JOŚia jest otwarta zwłaszcza że teraz mamy 25 lecie Polsatu.

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
To Ci niespodzianka. Ibisz poprowadzi teleturniej w stacji Super Polsat. Będzie to jednak nowy program.
http://www.press.pl/tresc/49508,krzyszt ... per-polsatJesteśmy w trakcie podpisywania umowy licencyjnej i ustalania szczegółów produkcji – mówi Monika Wojdyga-Makowska, dyrektor Super Polsat. - To nie będzie program, który pan Ibisz już prowadził, tylko nowy format – zaznacza. Krzysztof Ibisz też na razie nie zdradza szczegółów: – Nie mogę jeszcze ujawnić projektu.
Czyli jednak nie na antenę otwartego Polsatu, co jest pewnym zaskoczeniem. W dodatku ten paradokument o młodzieży też będzie miał tam premierę - tak z tego źródła wynika. Pewnie celem premierowych pozycji jest poprawienie udziałów Super Polsatu na rynku, co może zdawać się w tym przypadku wykonalne. 

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Dziwne teź że to wszystko nie trafua do Czwórki który obecnie ciągle pełni rolę drugiej anteny Polsatu, mimo obecności Polsatu 2 w przekazie satelitarnym.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Kłamczuch na Super Polsacie?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
Przecież powiedziała rzeczniczka, że NOWY format.
Skoro nowy program się szykuje, to bardzo chętnie bym zobaczył polską wersję teleturnieju "The Chase". Już od paru lat się zastanawiam, czy ktoś przyniesie ten format do Polski 

#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[SUPER POLSAT] Nowy program Krzysztofa Ibisza
Swoją drogą, taki eksperyment z nowym i nie jakimś byle jakim programem, z Ibiszem w roli głównej, będzie interesujący pod względem oglądalności. Ciekawe jak im to wyjdzie 

- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 441
- Kontakt:
No to fani Awantury mogą być rozczarowani.
- mi8sp1590Priv
- Obserwator
- x 59
- x 65
Ja właśnie obstawiam The Chase, nie jest chyba zbyt drogi jeżeli chodzi o produkcje. Proste zasady, wygrane też nie są z górnej półki.
Zobaczymy
Zobaczymy

Michał
Z jednej strony liczyłem na nową wersję "Awantury" na głównym Polsacie, ale z drugiej strony cieszy to, że inwestują w Super Polsat, może w niedalekiej przyszłości nie będzie tylko i wyłącznie kanałem powtórkowym lecz takim odpowiednikiem TV4 

Fajnie by było, gdyby The Chase (w polskiej wersji pewnie jako "Pościg/Pogoń", albo jak to Polsat ma w zwyczaju "The Chase: Pościg") było emitowane w Polsce
Dam ciekawostkę, że w niemieckiej wersji jedną z osób, które gonią uczestników jest Polka Grażyna Werner 

Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post
Jeżeli chcesz, odpisz 

[ Spoiler ]
Skoro była kiedyś "Awantura o kasę", to teraz może być teleturniej o nazwie "Gonitwa" (polski odpowiednik "The Chase" tak też by dobrze brzmiał).
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

Castingi do tego programu będą odbywać się do końca września. Jest to zupełnie nowy format, i (chyba) jeden z nowszych na świecie - nie chodzi o "The Chase". Studio jest budowane w ATM Studio w Warszawie