Nie no facio jest mało kumaty i powolny. Jak nie nauczy się szybko podejmować logiczne decyzje, to kierowca marny z niego będzie. Ten co babka go poganiała.
Murzynek pocieszny jest, a ta co za nimi jechała to niezbyt inteligentna. Serio myślała, że z instruktora zrobi kozła ofiarnego?
No i kolejna babka na tyłki przechodniów patrzy, a nie drogę XD
"Idealna niania" to paradokument który jest reżyserowany i grają w nim aktorzy amatorzy wyłonieni z castingu. Tak samo mogli się zgłosić do programu "Nauka jazdy".
Nowe odcinki były średnie. Kilka fajnych momentów, na minus bardzo krótkie odcinki i wsadzenie na siłę jazd po Londynie, generalnie dużo gorsze niż pierwotna NJ, która jest kultowa i jej teksty, podobnie instruktorzy i uczestnicy. Nie udało się do tego nawiązać, ale totalnej porażki też nie było.
Wydaję mi się, że ta nowa odsłona przeszła bez echa. Wiem, że pierwsze serie były pokazywane w TVN i były to zupełnie inne czasy, ale mimo wszystko. Świadczy to chociażby dyskusja na tym forum. A właściwie jej brak.
Sam obejrzałem jeden odcinek, ale jakoś mnie nie wciągnął na tyle by powrócić znów do oglądania. Może to kwestia porównania do rewelacyjnej wersji pierwotnej z TVN-u?
PLATFORMA CANAL+: Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VODCANAL+4K Ultra HD HBO HBO GOFox PlayNat Geo PlayParamount Play Mistrzowska Piłka Multiroom StandardUltrabox+ 4KCANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h84,99zł PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Przy czym, paradoksalnie, dużo ludzi chciało powrotu programu po starcie TTV, a tym bardziej w 2013 roku, gdy reaktywowano "Usterkę". Oglądalność satysfakcjonującą dla TVN musi jednak mieć, skoro zdecydowano się na kontynuację.
No wiecie, do programu rozrywkowego potrzebne są osobowości w postaci instruktorów. W pierwszej serii wiadomo kto występował, można było się i wyedukować i pośmiać. A w nowej odsłonie są jacyś instruktorzy ze strutymi minami i dodatkowo połowę odcinka stanowi materiał z Londynu... Takie to ciekawe jak zeszłoroczny śnieg
Wg mnie na własną prośbę pogorszyli program, wiadomo tak dobrze jak przed laty chyba się nie dało, ale zmiany były na minus. Bo uczestnicy spoko, gorzej z instruktorami...