TVS (HD)
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
TVS (HD)
To znaczy że mają oddać na te 30 minut (wieczorem czy też rano) widzom TVP Katowice ?? Ale jestem dobrej myśli może z czasem powiększą program.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
TVS (HD)
Mój boże, Kisiel. 30 minut w tą czy w tą to chyba tak wielkiego znaczenia nie ma. Zresztą oni wiedzą co robią.kisiel205 pisze:To znaczy że mają oddać na te 30 minut (wieczorem czy też rano) widzom TVP Katowice ??
A myślisz, że wszyscy w tym czasie będą oglądać TVP Katowice? Właśnie w czasie tych 30 minut? No pomyśl...
TVS (HD)
Mam takie pytanie , mam vectre i nie wiem jak mam znaleźć TVS nigdzie teog nie ma próbowałem automatycznie i ręcznie na róznych czestotliwościach i ni nie znalazło moze ktoś dac opis jak znaleźć na Kablówce z vectry z góry thx^
- Alfernando
- Poster
- Kontakt:
TVS (HD)
Bo dzisiaj przyjechali z TVS i zrobili reportaż z nami ... a jakostak głupio że bedziesz lecieć a ja tego nie obejże... może dopiero to poxniej udostepnią na Vectrze... ?
TVS (HD)
TVS rozpoczyna emisję 29 marca, więc jeszcze na pewno znajdziesz ten kanał i obejrzysz materiał i wywiad z twoim udziałem
:).

- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
TVS (HD)
W sumie doliczajac pasma o 7:45 i 8:45 to nawet do półtora godziny. Powinni nadawać w tych samych godzinach gdzie nadaje TVP Katowice (czyli od 7:00.7:30) to wtedy będzie konkurencja. Jak na razie zabiorą TVP Katowice pasmo popołudniowe (klęska dla TVP Katowice bo nadaje wtedy warszawkę) i wczesno wieczorne. Mam nadzieje że później zabiorą im też pasmo poranne (6,7 - 10) i późno wieczorne (22 - 23).gosciu17 pisze:Mój boże, Kisiel. 30 minut w tą czy w tą to chyba tak wielkiego znaczenia nie ma. Zresztą oni wiedzą co robią.kisiel205 pisze:To znaczy że mają oddać na te 30 minut (wieczorem czy też rano) widzom TVP Katowice ??
A myślisz, że wszyscy w tym czasie będą oglądać TVP Katowice? Właśnie w czasie tych 30 minut? No pomyśl...
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
TVS (HD)
Ślązacy wybiorą TVS - przecież to będzie prywatna telewizja nadająca głównie dla Ślązaków i dużo fajniejsza moim zdaniem i... inna po prostu.
A w wymienionych przez ciebie pasmach nie wszyscy będą oglądać TVP Katowice tylko inne stacje - nie mówię, że wszyscy, ale większość.
A w wymienionych przez ciebie pasmach nie wszyscy będą oglądać TVP Katowice tylko inne stacje - nie mówię, że wszyscy, ale większość.
TVS (HD)
o ile słyszałem kanał ten ma być dostępny w internecie,więc będziesz miał szanse siebie obejrzećArsen pisze:Bo dzisiaj przyjechali z TVS i zrobili reportaż z nami ... a jakostak głupio że bedziesz lecieć a ja tego nie obejże... może dopiero to poxniej udostepnią na Vectrze... ?

- Alfernando
- Poster
- Kontakt:
TVS (HD)
Nie zapominajcie jednak, że godziny7-8 to jednak pory pracy i szkoły i wątpie, że w tym czasie TVP Katowice osiąga dużą popularność. A po za tym w tym czasie TVP Katowice nie pokazuje żadnych ciekawych propozycji więc spokojnie.
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam
TVS (HD)
Ja się nie niepokoję tylko Kisiel się martwi więc mu wytłumaczyłem [ nie wiem czy zrozumiał].Alfernando pisze:Nie zapominajcie jednak, że godziny7-8 to jednak pory pracy i szkoły i wątpie, że w tym czasie TVP Katowice osiąga dużą popularność. A po za tym w tym czasie TVP Katowice nie pokazuje żadnych ciekawych propozycji więc spokojnie.

Jaka jest oficjalna strona? [konkretnie chodzi mi o adres witryny internetowej]

TVS (HD)
Własnie czytałem że będzie w internecie...
) Powiedizli nam pozatym że dsotane materiały z tego reportazu całego ... bo bym to nagrął i porozsyłał do qmpli którzy nie mają kablówki ale czegos tam innego ... ogolnie wydaje mi się że TVS jest w stanie odnieść sukces , najabrdziej ciekawi mnie że powiedizeli o Extremalnym Poranku^^

TVS (HD)
Na częstotliwości 12303 V Hotbird, można oglądać trailer tv Silesia.
- Alfernando
- Poster
- Kontakt:
TVS (HD)
A czy znany jest już kanał na którym można oglądać TVS na platformie cyfrowej n?
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam