No jest frakcja promacierewiczowska i frakcja pro-Ziobro-Kaczyński. I mamy pluralizmParowka09 pisze:Cóż za pluralizm.

No jest frakcja promacierewiczowska i frakcja pro-Ziobro-Kaczyński. I mamy pluralizmParowka09 pisze:Cóż za pluralizm.
OT: Już od ładnych kilku miesięcy Małgorzata Opczowska nie prowadzi "Kroniki" TVP3 Kraków. Od pewnego czasu ona zajmuje się w tym ośrodku przygotowywaniem paralive'ów dla krakowskiego serwisu oraz prowadzeniem "Pogody".pulkownik pisze:Już była, wielokrotnie, głównie zajmuje się reporterką i prowadzeniem "Kroniki" w krakowskim ośrodku.Memorex_94 pisze:Znana głównie z prowadzenia programów call tv w TVN pani Małgorzata Opczowska właśnie prowadziła relacje z przed siedziby PiS. Nie wiem czy już była jakichś czas czy to debiut, ale jestem w sporym szoku, że widzę ją akurat w tej roli.
W międzyczasie, czyli między 4.11 (jeszcze Steckiewicz) a 11.11 (już, lub ponownie, Świtała)tv_fan pisze:Nie wiem czy zauważyliście ale w tzw. międzyczasie Małgorzata Steckiewicz stała się Małgorzatą Świtałą:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość