To teraz odwracają kota ogonem

Nie. Wystawiłem ocenę 7/10, co w moim sposobie oceniania oznacza, że było średnie, ale nie napisałem, że bardzo dobre. Proszę nie kłamać.Karol pisze:(...)za wyjątkiem jednego miłośnika TVN, który ogląda go nawet w fazie REM.
Z profilu stacji na YT także usunięto filmiki na oficjalnym profilu, gdzie twarze stacji zachwalały widowisko.Alek1224 pisze:TVN usunął wszystkie posty związane z Fabryką Patriotów z FB.
Jestem bardzo zdziwiona, że ktoś się w tym kraju dziwi, że jest kabaret, który wali ostro w PiS, PO, ośmiorniczki, Chazana, Janka Pietrzaka, przywala równo wszystkim. Ale pamiętajmy, że to nie jest masowa rozrywka. Zresztą Burdel nigdy nie startował do bycia masówką. Oni zdają sobie z tego sprawę i dobrze wiedzieli, w co wchodzą, wiedzieli, że będą hejtowani. TVN też wiedział. Problem w tym, że ludzie zapomnieli, do czego służy prawdziwa satyra.
Tyle, że to raczej laurka wobec spektaklu - który musi się podobać odbiorcy, skoro jest tak popularny, a temu chyba nikt nie zaprzeczy. Nie trafiłem jeszcze na wypowiedzi widza wersji teatralnej, który oceniłby widowisko telewizyjne pod tym kątem i jasno określił, czy to przeniesienie formatu na wersję "dla mas" nie zażarło, czy po prostu masy tego nie zrozumieją i jest to widowisko sprofilowane pod warszawkę ze Zbawiksa.Karol pisze:Jasne, tylko "Newsweek" i Tomasz Lis nie są najlepszymi przykładami rzetelności, skoro wystawiają laurki takim spektaklom jeszcze przed ich emisją.
Tylko to gdzieś wszystko musi być na poziomie, z minimalnym szacunkiem. A takim dnem nawet "Celebrity Splash!" nie był. Niech Korwin-Piotrowska przeczyta większość recenzji i opinii widzów na różnych portalach i dowie się, co tak naprawdę nie podobało się ludziom, skoro nawet fani "PwB" uważają to, co TVN pokazał za coś słabego. Chyba, że Korwin-Piotrowska woli jednak uderzać w widzów i brnąć w hipokryzję tracąc tym samym respekt.Havana pisze:Karolina Korwin Piotrowska o widowisku powiedziała między innymi:Jestem bardzo zdziwiona, że ktoś się w tym kraju dziwi, że jest kabaret, który wali ostro w PiS, PO, ośmiorniczki, Chazana, Janka Pietrzaka, przywala równo wszystkim. Ale pamiętajmy, że to nie jest masowa rozrywka. Zresztą Burdel nigdy nie startował do bycia masówką. Oni zdają sobie z tego sprawę i dobrze wiedzieli, w co wchodzą, wiedzieli, że będą hejtowani. TVN też wiedział. Problem w tym, że ludzie zapomnieli, do czego służy prawdziwa satyra.
To tylko pokazuje hipokryzję TVNu. Gdyby tam ktoś myślał to to badziewie nawet nie znalazłoby się na antenie. Poszedł smród to teraz usuwają to. Na szczęście w internecie nic nie ginie i wszyscy mogą zobaczyć jakie "widowisko" zaserwował TVN swoim światłym widzom.Alek1224 pisze:TVN usunął wszystkie posty związane z Fabryką Patriotów z FB.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości