[Super Polsat] Joker (2017-2018)
[Super Polsat] Joker
Nie. W ATM Studio na Wale Miedzeszyńskim - tam, gdzie producent programu ma swoją siedzibę. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[Super Polsat] Joker
Oj, chyba nie w ATM Studio - jeśli dobrze kojarzę ogłoszenia z PublicoTV, to zbiórki są na Łubinowej, czyli w studio CP
[Super Polsat] Joker
Sprawdziłem i rzeczywiście to hala CP, a nie ATM-u. Mój błąd. 

Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Obserwator
- Kontakt:
[Super Polsat] Joker
Przedwczoraj i wczoraj w ramach dokończenia gry wystąpił pewien youtuber.
Wielki fan mediów publicznych, zwłaszcza TVP i PR.
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu
Anglojęzyczny blog o cyfrowej radiofonii (i nie tylko): https://eudigitradio.blogspot.com/
DVB-T: Święty Krzyż (MUX 1/2/3)
Nie dla logotypów ekranowych w czasie bloków reklamowych.
#StopZawyżaniu
Anglojęzyczny blog o cyfrowej radiofonii (i nie tylko): https://eudigitradio.blogspot.com/
[Super Polsat] Joker
Nawet udzielał się u nas na forum w wątku "Wyspy przetrwania". 

POZDRAWIAM, Medyk24
[Super Polsat] Joker
Ktory to był numer odcinka w którym padła główna wygrana?Patryk M pisze:Oglądasz powtórkę. Premiery są o 20:00. I w tym odcinku nie wygrano 50 tys.
-
- Użytkownik
Re: [Super Polsat] Joker
Sporo ludzi którzy grali wcześniej w Kole Fortuny ostatnio się pojawiają w tym teleturnieju.
[Super Polsat] Joker
Oba teleturnieje robi ATM i pewnie dlatego, jak wysyłałem zgłoszenie do KF to pani dzwoniła i zapraszała mnie na casting do Hipnozy.
- sebastiannn
- Poster
[Super Polsat] Joker
Ostatnie 3 odcinki, w których padły główne wygrane to odcinki : 53 (odcinek specjalny), 55 i 56.cashmeer pisze: Ktory to był numer odcinka w którym padła główna wygrana?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2018, 21:44 przez Patryk M, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
[Super Polsat] Joker
Są. O 19:00 zamiast powtórek premierysebastiannn pisze:Dziś i jutro nie ma emisji odcinka.
- sebastiannn
- Poster
[Super Polsat] Joker
Naprawdę? No niech to... To nie wiedziałem. Muszę nadrobić odcinek.
2 lata na forum

[Super Polsat] Joker
Mało tego. Pierwsza uczestniczka w historii polskiej edycji "Jokera", która jest fanką Marcina Mellera i Krzysztofa Ibisza wystąpiła także w innej produkcji ATM-u pt. "Hipnoza", gdzie m. in. udawała zakochaną w Chajzerze juniorze.jan pisze:Oba teleturnieje robi ATM i pewnie dlatego, jak wysyłałem zgłoszenie do KF to pani dzwoniła i zapraszała mnie na casting do Hipnozy.

Pozdrawiam, Trzeciak
[Super Polsat] Joker
Medyk na planie mierzy puls Ibiszowi i zawodnikowi