A nie jest tak, że jeśli dwie osoby (lub więcej) mają takie same odpowiedzi, to decyduje czas wypełniania testu? Wtedy nawet jeśli dobrze się typuje, można odpaść.ewcia pisze:Kto wejdzie do finału to może być loteria. Jeśli jakaś osoba dobrze typuje agenta to nie ma możliwości żeby odpadła.
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
-
- Obserwator
[TVN] Agent-Gwiazdy
Odnośnie ewentualnej agentury Tomka zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. W 9. odcinku podczas rozmowy z agentem wybierał spośród 2 kopert. W poprzednich odcinkach wyraźnie stwierdzał, że głosuje na Karolinę i Ankę (nie wierzę, że produkcja każe zmyślać zwykłym uczestnikom swoje typowania w setkach, co innego agentowi). Więc jeśli agentem byłaby Ilona, to facet ma bardzo dużo szczęścia, że jest jeszcze w programie. Jeśli się nie mylę, to Tomek jest jedyną osobą z obecnej ekipy, która ani razu podczas całego programu nie kierowała podejrzeń w kierunku Ilony.krejzolekk pisze:W 4. odcinku Tomek mówi, że głosuje na Karolinę po raz drugi. W następnym, że od trzech odcinków typuje Ankę. W 9. dziwi się, że odpadła Anka, bo widział ją w finale (nie jako agent). W 10. mówi, że cały czas był ślepy i tak naprawdę najwięcej haków ma na Michała, po czym następnego dnia mówi, że kurcze, jednak to chyba nie on. Dziwne to wszystko, aczkolwiek dziwi mnie też to, że na tym etapie chyba nikt na niego nie głosuje. Od odcinka z "memory" najwięcej wskazuje na Ilonę, wcześniej najwięcej wskazywało na Tomka.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Przypadek?
W ogóle jak to jest z immunitetem, uczestnik może go wyłożyć w półfinale czy też nie?
[TVN] Agent-Gwiazdy
Cieszy mnie, że odpadła Maja i Peja bo aż układ nerwowy mi drgał jak widziałem podejrzenia wobec tych osób. To nie było szaleństwo, ale naiwna głupota wierząc w te kandydatury.
[TVN] Agent-Gwiazdy

[TVN] Agent-Gwiazdy
Z tego co pamiętam to było bardziej myślenie życzeniowe niż realne podejrzenie. Myślę że z głupotą lekko się zagalopowałeś.Adrri pisze:Tak wtrącę, mnie ogólnie te odcinki coraz bardziej zaczęły nudzić. (Wole oglądać Ligę Mistrzów) W programie Brakuje mi tego błysku, tajemniczości z pierwszych odcinków...Przekonanie co do agenta Tomka jest już zbyt mocne i oczywiste.Tomek na 99,9% i ewentualne zaskoczenie 1% co do Ilony, bo wiem że aktorsko jako jedyna, by to dobrze udźwignęła. Poza nimi, ,zero kandydatów.
Cieszy mnie, że odpadła Maja i Peja bo aż układ nerwowy mi drgał jak widziałem podejrzenia wobec tych osób. To nie było szaleństwo, ale naiwna głupota wierząc w te kandydatury.
[TVN] Agent-Gwiazdy

[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
Dokładnie, ja sama należę do osób, które bardzo życzeniowo stawiały na agenturę Peji. Chciałam doznać jakiegoś zaskoczenia w finale.Rektor pisze:Adrri pisze:Tak wtrącę, mnie ogólnie te odcinki coraz bardziej zaczęły nudzić. (Wole oglądać Ligę Mistrzów) W programie Brakuje mi tego błysku, tajemniczości z pierwszych odcinków...Przekonanie co do agenta Tomka jest już zbyt mocne i oczywiste.Tomek na 99,9% i ewentualne zaskoczenie 1% co do Ilony, bo wiem że aktorsko jako jedyna, by to dobrze udźwignęła. Poza nimi, ,zero kandydatów.
Z tego co pamiętam to było bardziej myślenie życzeniowe niż realne podejrzenie. Myślę że z głupotą lekko się zagalopowałeś.
Tomek i Ilona nie będą żadnym zaskoczeniem, a Malina byłaby wręcz rozczarowaniem, którego nie biorę pod uwagę. Teraz już chyba Michał byłby większym efektem „wow” niż Tomek/Ilona, ze względu na zbyt ktwartą i unaocznioną agenturę. Jednak jest to niemożliwe, życzę mu by wygrał ten program, bo jest jedyną osobą z pozostałej piątki (no może jeszcze Ilona), która nie przyprawia mnie o mdłości i skrajny ból głowy. Mam nadzieję, że jeśli już to agentem okaże się Ilona, nie Ciachor, bo zdecydowanie lepiej to przełknę. Choć po ostatnim odcinku mam mieszane uczucia.
Ilona w zadaniu z beczką trochę grała na czas w momencie napełniania wodą beczki, jak i w momencie zagubienia korka. Jednak Tomek przy zadaniu z fotką - ustawił ich tak blisko aparatu, że zasłonił całe tło, tym samym Michał musiałby dobiec do nich by być widocznym. Plus ta ściema z pozycją Świra w trakcie naciśnięcia przycisku.. Świr stał z tyłu kawałek za nimi, dobiegł na swoje miejsce jak Tomek stał już przy Ilonie.. więc niestety śmierdzi agenturą, marną, bo marą, ale jednak.
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
[TVN] Agent-Gwiazdy
Życzyłbym sobie agenta Michała, ale raczej tak nie będzie. Michał gra na to, że inni zaaferowani jawnym sabotażem zapamiętują mniej szczegółów od niego, czyli to zawsze 1-2 pytania w plecy, co przy finale ma niebagatelne znaczenie.
Problemem TVN też jest to, że nie dają mniej rozpoznawalnej twarzy agentury. Widzowie mieliby realną zagwozdkę, czy ta postać tak dobrze typuje agenta, czy może sama nim jest. A tak mamy takiego kolegę na m, który nie przestaje głosić swoich teorii.
->Hubert wysypał się na zadaniu z lusterkiem to raz, a dwa był od początku podejrzewany, bo na logikę -> kto by zaprosił Huberta tylko po to, żeby ten odpadł po 1-2 odcinkach.
->Odeta miała taki problem, że się dobrze znała z częścią uczestników. To nie jest do końca fair, bo niektórzy startowali od jakiegoś poziomu. Dlatego szanuję grę Kreta (nie jego samego).
[TVN] Agent-Gwiazdy
Co do Peji to owszem było to bardziej życzenie w sensie że nie szli by ponownie w jakiś szablon z góry założony, zarazem w sposób jego strategi też obalił pewien stereotyp, ponieważ większość odbierała go inaczej i brała pod uwagę że szybko odpadnie a w trakcie programu zaskoczył nie jednego widza.