[POLSAT] To twoja wina
- wiatriwoda
- VIP Expert
[POLSAT] To twoja wina
Polsat będzie emitował premierową polską, produkcję na sezon wakacyjny w czwartki po 22 od 6 czerwca, na pewno przez cały czerwiec.
- atomówka96
- Junior
- wiatriwoda
- VIP Expert
[POLSAT] To twoja wina
Na razie nie wiadomo.
- kacper3100
- Thinker
- Kontakt:
[POLSAT] To twoja wina
Jak przeczytałem tytuł, to od razu przyszedł mi na myśl paradokument. 

[POLSAT] To twoja wina
Mi też po przeczytaniu tego tytułu od razu przyszedł na myśl paraserial, a mianowicie "Czyja wina?". Może to będzie kontynuacja tego gniota? Pasowałoby. Czyja wina? To Twoja wina!
A tak na serio to starczy już tych paradoków. Nie tylko w Polsacie, ale i ogólnie.
Mam nadzieję, że to jednak będzie normalny serial.

A tak na serio to starczy już tych paradoków. Nie tylko w Polsacie, ale i ogólnie.

[POLSAT] To twoja wina
Tutaj więcej o serialu: https://www.tvpolsat.info/news/9540/ser ... tu-na-lato. Oczywiście to paradokument.
- kacper3100
- Thinker
- Kontakt:
[POLSAT] To twoja wina
Pff. Też mi oferta na lato. Dwa paradokumenty i jakiś talk-show kryminalny.
Ramówka letnia TVN 100 razy lepsza.

[POLSAT] To twoja wina
Wiemy o tym. Dla ciebie TVN zawsze jest lepszy i najlepszy
Ps. Sory za mały off-topic
Ps. Sory za mały off-topic

[POLSAT] To twoja wina
Chociaż jestem przeciwny powstawaniu nowych paradoków, to jednak Polsatowi należy się plus za to, że w jakikolwiek sposób zaczął inwestować w letnią ramówkę.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
[POLSAT] To twoja wina
Mnie też Polsat zaskoczył - myślałem źe znowu pójdą w eventy muzyczne a tu spore zaskoczenie - kilka nowości. Widocznie eksperyment z wprowadzaniem nowości nie w jednym z dwóch głównych sezonów (chodzi mi tu o program "My3") się udał i teraz próbują z innymi programami.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
[POLSAT] To twoja wina
Śmiga już zapowiedź na ekranie. Wygląda, że ten paradokument będzie nieudolnym połączeniem "Zdrad" i "Wyjdź za mnie".
Pozdrawiam, Trzeciak
[POLSAT] To twoja wina
Ledwie co paradokument zadebiutował, a już zaczęło się tak "telewizyjnie". Nawet czuję tu nawiązanie do "Studia Weekend" Ibisza. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[POLSAT] To twoja wina
No nie wiem, czy dawanie pochwał za wprowadzanie nowych paradokumentów jako propozycji na letnią ramówkę jest uzasadnione. Nie widziałem co prawa "To twoja wina", ale z doświadczenia wiem, że Polsat swoje paradokumenty (nie licząc może Pamiętników z wakacji) kręci po kosztach. Już lepiej jakby wrzucili w to miejsce jakiś oldskulowy serial typu Miami Vice, Ally McBeal czy Boston Public.
[POLSAT] To twoja wina
Sezon letni zwykle jest po to, by emitować powtórki i szykować fajerwerki na jesień. Stąd nowości - jeżeli się pojawiają - są tak tanie, a tak się składa, że ten paradokument został już zamówiony i wyprodukowany w 2017 roku. Jak to mówi prezes Kurski - jest "nadpodaż contentu". 
A w drugiej sprawie też pojawił się nieco wątek programu telewizyjnego. Poza tym czuję, że po tym odcinku niektórzy mogą być zachwyceni lub oburzeni ze względu na wątek aborcji.

A w drugiej sprawie też pojawił się nieco wątek programu telewizyjnego. Poza tym czuję, że po tym odcinku niektórzy mogą być zachwyceni lub oburzeni ze względu na wątek aborcji.

Pozdrawiam, Trzeciak
- wiatriwoda
- VIP Expert