Polsat News (HD)
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Akurat w Superstacji materiały Polsat News są od kilku lat.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
Polsat News (HD)
W drugą stronę też to działa, ostatnio jakby częściej.
Polsat News (HD)
Dzisiaj od rana strasznie słychać na antenie prace remontowe. Powinni coś z tym zrobić, bo to niezbyt profesjonalnie wygląda.
Polsat News (HD)
Jak można dowiedzieć się z forum serwisu TVPolsat.info - prace remontowe potrwają do początku września. Wtedy też stacja wróci do swojego głównego studia.
Pozdrawiam, Trzeciak
- wiatriwoda
- VIP Expert
Polsat News (HD)
Małgorzata Mikulska-Rembek odchodzi z Polsatu.
Nie wiem jak chcą budować markę i widzów, pozbywają się dobrych dziennikarzy.
https://www.press.pl/tresc/54228,malgor ... zji-polsatPracowałam w tej firmie niemal 18 lat. Zawsze doceniana była tu rzetelność i praca dla tej stacji, lojalność wobec niej. Była możliwość rozwoju, doskonalenia się. Firma wykorzystywała te umiejętności i doświadczenie. W tej chwili, jeśli chodzi o mnie, takich możliwości nie ma - mówi Małgorzata Mikulska-Rembek.
Nie wiem jak chcą budować markę i widzów, pozbywają się dobrych dziennikarzy.
Polsat News (HD)
Ciekawa sytuacja sprzed dosłownie 5 minut: ogladalem TVP Info i pojawiła się relacja o sondażach wyborczych w Warszawie i Krakowie. Potem wyemitowano prześmiewczy materiał z internetowymi memami z hasztagiem #RobotaRafała i zabawną muzyką w tle. Chodzi o kandydata na prezydenta stolicy Rafała Trzaskowskiego naprawiającego drzwi taśmą klejącą.
Po zakończeniu przeglądu memów przełączyłem na Polsat News, a tam w serwisie... łudząco podobny materiał - najpierw obrazki Polsatu z naprawiania drzwi, a potem kompilacja tych samych memów ze śmieszną muzyczką.
Po zakończeniu przeglądu memów przełączyłem na Polsat News, a tam w serwisie... łudząco podobny materiał - najpierw obrazki Polsatu z naprawiania drzwi, a potem kompilacja tych samych memów ze śmieszną muzyczką.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad dziesięciu lat.
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Pojawiła się ramówka Polsat News na wrzesień br.:
- ''Wysokie C'' będzie przeniesiony na niedzielę o godz. 16:30.
- Po wakacyjnej przerwie wracają programy ''Państwo w Państwie'', ''Skandaliści'' oraz ''W bliskim planie''.
- Z ramówki znikają programy ''Dobry wieczór Polsko'', ''Prezydenci i Premierzy'' oraz ''To był dzień na świecie''.
- ''Wysokie C'' będzie przeniesiony na niedzielę o godz. 16:30.
- Po wakacyjnej przerwie wracają programy ''Państwo w Państwie'', ''Skandaliści'' oraz ''W bliskim planie''.
- Z ramówki znikają programy ''Dobry wieczór Polsko'', ''Prezydenci i Premierzy'' oraz ''To był dzień na świecie''.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
-
- Thinker
Polsat News (HD)
Znika to co wartościowe a wraca "Państwo w Państwie", którego się nie da oglądać.
Polsat News (HD)
Nic nie znika. Nowa ramówka będzie dopiero od października.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat News (HD)
W sumie to ma sens bo zbiegnie się to także z oddaniem nowego studia do użytku.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Polsat News (HD)
Studio do użytku oddane będzie już za kilkanaście dni - dużo wcześniej, niż w październiku. 

Pozdrawiam, Trzeciak
Polsat News (HD)
Skoro pojawiają się już takie informacje, to wiadomo już może czy w studiu pojawiła się jakaś nowa scenografia czy tylko wymienione zepsute ekrany?
9 lat minęło jak jeden dzień... 

Polsat News (HD)
Z tego co wiem, to tak wielu zmian, jak na Pl. Powstańców w TVP nie będzie, ale zapewnie pojawią się nowe ekrany. 

Pozdrawiam, Trzeciak
Polsat News (HD)
Szkoda, mogliby zmienić scenografię, trochę świeżości by się w studiu przydało.
Polsat News (HD)
Czyli rewolucji nie będzie. Nie spodziewam się także zmiany oprawy graficznej. Nie ma nawet co się dziwić, kanał ledwo przekracza 1% udziału rynku, a drugi kanał informacyjny został właściwie zamknięty i zastąpiony powtórkami.