marcelek pisze:a ja jestem wrogo nastawiony do homoseksualistów. dla mnie jest to obrzydliwe. To jest wbrew natury.
Wbrew naturze? Wyjdź na ulicę i zobacz ile psów skacze wzajemnie na siebie, mimo, iż doskonale zdają sobie sprawę z tego, że są samcami. Po prostu czują potrzebę. Poza tym nie chodzi tylko o seks. Czy jak jesteś z dziewczyną, to chodzi Ci o to, żeby się z nią pieprzyć?
marcelek pisze:to tak samo jak bym ja chciuał zawrzeć związek z kozą. Czy to jest normalne?
Nie porównuj związku dwojga ludzi - nieważne czy hetero, czy też homoseksualnego - do związku ze zwierzęciem. To już jest choroba psychiczna.
marcelek pisze:Jeszcze przeciwko parom homoseksualnym tak nic nie mam,bo nie obchodzi mnie kto z kim uprawia seks.
Czy twoim zdaniem wszyscy geje i wszystkie lesbijki uprawiają ze sobą seks?
marcelek pisze:Ale jestem ogromnym przeciwnikiem adopcji dzieci przez gejów i nato nigdy się nie zgodzę. Z jakiej racji jakis homoseksualista ma niszczyc zycie dzieckakowi. Temu mówię stanowczo NIE i jeszcze raz NIE!
Też jestem przeciwko takiemu procederowi i jak narazie jestem pewien, że w Polsce nic się nie zmieni w tym wypadku.
marcelek pisze:dzieci powinny wychowywać się w normalnychrodzinach,gdzie jest mama i tata i tylkow takiej sytuacji dzieckoma możliwość normalnego rozwoju. Dzieckonie powinno mieć dwóch tatusiów lub dwie mamuse! Stanowcze NIEEEEEEEE!
Oglądałeś "Seksmisję"? Tam kobiety żyły w podziemnym światku, w którym nie było mężczyzn. O ile pamiętam rozmnażały się sztucznie. Już nie chodzi o to, że dzieci nie występowały w filmie, ale wystarczy spojrzeć na sens tej produkcji: do wychowania dzieci i do stworzenia normalnego świata niekoniecznie potrzebni są razem mężczyzna i kobieta. Tam były same kobiety. Może w rzeczywistości homoseksualiści chcą wprowadzić to samo, z tym że swoją niezależność wobec drugiej płci chcą ograniczać jedynie do związków partnerskich i adopcji dzieci, a nie podbić świat.