Działy na forum
-
- Thinker
Historia forum Media2.pl
To zrób ankietę "Czy jesteś za likwidacją subfor"? Dostaniesz moje poparcie.
Historia forum Media2.pl
"Czy jesteś za likwidacją subforów i przewijaniem strony głównej przez kwadrans nim dotrzesz do" Spraw forum"". 

Historia forum Media2.pl
A co kółko w myszce Ci się zacięło?
Historia forum Media2.pl
Nie. Ale Twoja widocznie nie klika 
PS. Przeniosłem posty do odpowiedniego wątku

PS. Przeniosłem posty do odpowiedniego wątku

Działy na forum
Zastanawia mnie czemu przez tyle lat działania OPOKA.TV on nadal jest w planowanych na forum
Rozumiem, że teraz przeniesiony zostanie do nieistniejących.

Działy na forum
Na razie jest tam, gdzie powinien być. Jakby co przypomnij za dwa miesiące, by przenieść go do archiwum. 

Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Thinker
Działy na forum
A co z kanałem GameToon, który nadaje na Ipla.TV?
Zrobione.
[Trzeciak]
Zrobione.

Działy na forum
Co Wy na to, żeby wzorem działu o archiwalnych programach telewizyjnych, także we "Wspomnieniach" pojawiły się daty rozpoczęcia i zakończenia działalności nieistniejących już kanałów telewizyjnych? Dla osób, które nie "siedzą w temacie" byłoby to jakieś odciążenie od zbędnego przeszukiwania Wikipedii 
Oczywiście nie mówię o pełnych datach, a o zaokrągleniu rok-rok, np. 1998-2000, itd.

Oczywiście nie mówię o pełnych datach, a o zaokrągleniu rok-rok, np. 1998-2000, itd.
Działy na forum
Sądzę, że to dobry pomysł, ale niech się wypowiedzą inni. Chociaż przy niektórych tematach może być problem, jak np. w tematach o początkach stacji nadal działających.
Działy na forum
Dlatego odnoszę się jedynie do stacji zlikwidowanych 

Działy na forum
Jestem za, to zawsze ułatwi sprawę "świeżakom". 

Działy na forum
Oczywiście że to dobry pomysł. Przynajmniej będzie jak najwięcej informacji w jednym miejscu.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Działy na forum
Dobry pomysł pod warunkiem że te stacje będą w osobnym dziale.Karol pisze:Dlatego odnoszę się jedynie do stacji zlikwidowanych
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Działy na forum
Myślę nad tym, bo przy okazji poprawek w tytułach wątków, znalazło się tam kilka śmieci,które trzeba będzie rozlokować.
Działy na forum
Uruchomiłem subforum pod nazwą "Zlikwidowane kanały telewizyjne" i przeniosłem większość wątków o stacjach, które już nie nadają. Nie wiem czy docelowo to będzie forum czy subforum i czy to jedyne, co dodam w temacie Wspomnień, jednak pewien krok już został poczyniony.
Sprawdzajcie czy wszystkie tematy są tam, gdzie powinny.
Sprawdzajcie czy wszystkie tematy są tam, gdzie powinny.