Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
bartekdrz
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 10 cze 2008, 12:29

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bartekdrz »

Witam mam problem z swoim dekoderem (samsung DSB-H370G) gdy go włącze i pochodzi około 10 min sam się wyłancza i po chwili znów się sam włancza i tak co chwilę co morze być powodem
ortax123
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 25 cze 2008, 13:35

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ortax123 »

Kiedy CP wprowadzi ponownie możliwość zakupu Pakietu MINI z Dekoderem Smsunug DSB-305G??? Dalczego CP zlikwidował taką możliwość(jest tylko dostępny Dekoder MINI, który jest bardzo niedopracowany,awaryjny i ma tylko jedno złącze SCART). Czy jest szansa aby pakiet MINI był dostępny wraz z dekoderem Smsunug DSB-305G?

Ps.Mogłaby chociaż powstać nowa opcja Pre-Paid
(Pakiet MINI 18 m-cy+ Smsunug DSB-305G -399 zł)
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

Mi się wydaje, że ten dekoder Mini został wprowadzony tylko i jedynie do pakietu mini, a Samsund DSB 305G tylko do familijnego i wyżej i raczej nie będzie możliwości, że można sobie kupić Samsunga do pakietu Mini
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
Awatar użytkownika
Jakob
VIP Expert
Posty: 1033
Rejestracja: 05 lip 2008, 13:22
Lokalizacja: PL-DS/02
x 1
x 18

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jakob »

Specjalnie po to zrobili Dekoder Mini do Pakietu Mini-czyli mały.A,nie takiego dużego dawali do mini pakietu.
pokrzyw
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 14 lip 2008, 20:09

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pokrzyw »

Małe pytanko.
Mam pakiet familijny i dekoder szajsunga h370g (ten HD). Przez dwa miesiące dekoderek śmigał ładnie, ale małżonka wyłączyła urządzonko z prądu na trzy dni. Po ponownym włączeniu zamiast programów był czarny ekran i info "brak informacji o sieci". Po ustawieniu fabrycznych ustawień + szukanie w sieci nie znalazł nic. Sygnał jest "zielony". Nie bawiłem się w żadne ustawienia specjalne ani wyciąganie kanałów z innych satelit. Na infolinię Polsatu nie będę dzwonił bo mam tylko tel komórkowy i majątek pójdzie...

ps. na internecie, na stronie PC, znalazłem opcję by wysłali ponownie sygnał aktywacyjny, ale wygląda na to że też nie pomogło..



Odłączyłem od prądu i podłączyłem kilkakrotnie, uruchomił się. Przez 15min chodził ok, następnie prawie wszystkie kanały zostały zblokowane (polonia, polsat 2 etc pozostały..) Nie mam pomysłu co dalej..
ryjek
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 25 lip 2008, 19:34

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ryjek »

witam, czy wie ktoś co jest za problem z dekoderem gdzy go właczam to sie nic nie wyświetla tylko na ekranie pisze "lista-kanał niedostepny"??? o co w tym chodzi to nie mam pojęcia. pomocy!!!!!!
soda
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 13 lis 2007, 19:50

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: soda »

wyłącz z prądu i po kilku sekundach włącz ponownie,jak to nie pomoże przywróć ustawienia fabryczne
domi
Junior
Posty: 895
Rejestracja: 27 lip 2008, 11:37
x 16
x 65

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: domi »

Bardzo proszę o pomoc. Gdy dziś rano włączyłem dekoder CP (ECHOSTAR DSB 717) to na programach TVP 1, TVP 2, E! i Dla Abonentów pisało BRAK SYGNAŁU. Gdy wyłączyłem dekoder z prądu wszystko działało tylko TVP 1 przeskoczył na pozycje 4 (tam zawsze była TVP 2) a TVP 2 na pozycje 3 (tam zawsze była TVP 1).
Oczywiście nazwy na dekoderze sie nie pozmieniały. Co mam zrobić???
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

Przeskanuj sieć kanałów Cyfrowego Polsatu, a jak to nie pomoże to przywróć ustawienia fabryczne
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
vmeachelv
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 26 mar 2008, 18:04

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: vmeachelv »

Mam dekoder Echostar DSB 717 i na kanałach TVP 1 i TVP 2 nie ma telegazety na wszystkich innych kanałach ladnie smiga telegazeta na ta tych kanałach niestety jej brak prosze o pomoc
Awatar użytkownika
lukas_k
Użytkownik
Posty: 128
Rejestracja: 05 wrz 2007, 18:38
Lokalizacja: Okolice Radomia
Kontakt:

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: lukas_k »

CP nadaje sygnał TVP 1 i TVP 2 naziemnie. Gdy sygnał był nadawany z PKiN telegazeta była, a gdy sygnał przeniesiono do Raszyna na TVP CP prawdopodobnie wyłączył telegazetę, albo z tego nadajnika swojej telegazety nie nadaje TVP
nc+ - Extra+ + 8x C+ + Kino Świat ; Mediabox
Cyfrowy Polsat - Premium Max HD + Multiroom ; Evobox
Qnen
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 28 lip 2008, 1:09

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Qnen »

Sorry ale mnie - klienta CP - nie powinno raczej interesować czy sygnał mają z Raszyna czy z Pipidówki. Telegazeta ma być i mnie to BARDZO irytuje, bo to nie pierwszy raz kiedy telegazeta ginie na TVP1. Czy można awarię zgłosić np. mailowo? Bo nie mam zamiaru siedzieć na linii 15 min i użerać się z konsultantem...
dzida
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 04 sie 2008, 23:18

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: dzida »

witam mam problem, po podlaczeniu dekodera do tv, w tv zaczyna mi szumiec wiecie co jest grane?
radziuwln
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 21 sie 2008, 22:00

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: radziuwln »

witam. chcialbym sie dowiedziec co nie co o cyfrowym polsacie... a mianowicie..
chce zamowic pakiet MINI np na 2 lata. czy ta stawka(9.90 miesiecznie utrzyma sie czy bedzie jakis wzrost)
jakie programy oprocz tvp 1, 2 polsatu tvn sa jeszcze w tej samej ofercie??
z gory wielkie dzieki.. :)
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Cyfrowy Polsat - dekodery - pytania i problemy

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

Jeżeli podpiszesz umowę na czas określony to Cyfrowy Polsat nie może zmienić warunków umowy w trakcie jej trwania... Wiązało by się to z możliwością odstąpienia od niej bez wypowiedzenia...
Tutaj sprawdź sobie ofertę tego pakietu i odpowiedz sobie, czy CI to odpowiada... Moim zdaniem lepiej wyłożyc trochę większą kasę na abonament bo w sumie ten pakiet szału nie robi...;)
http://www.cyfrowypolsat.pl/telewizja-c ... akietow.cp
CZYNY NIE CUDA... ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości