A co do Eurowizji, to z tego co wiem pod uwagę będzie brany także miniony 55. KFPP w Opolu. W każdym razie na "KE" się nie zanosi.
MEDIA BEZ WYBORU
Z zespołem My3 byśmy natomiast ten półfinał zamknęli - niewykluczone, że z zaszczytną sumą 0 punktów na koncie.Poland pisze:Jeżeli ta opcja wchodziłaby w grę to niech szukają z koncertów "Debiutów" bo przy zwyciężczyniach "Premier" czyli Tulią skończylibyśmy w półfinale bo już jeden nieudany eksperyment folkowy w 2010 roku był.
Jest zupełnie odwrotnie jak myślisz, i jak podawały niektóre media.Poland pisze:Z tego co słyszałem z wiadomych względów Roksana Węgiel też się pojawi w finale TVoP.![]()
To nie chórzystki, czy Mroziński byli drętwi, tylko utwór i to bezpośrednio kojarzący się ze zwycięską propozycją Rybaka z 2009 roku.Poland pisze: Co do Tulii to niestety nie widzę tego na Eurowizji - przypominają mi niestety nieco drętwe chórzystki Marcina Mrozińskiego z wspomnianego 2010 roku.
Szkoda, bo przydałaby się dłuższa przerwa i lepszy casting. W ten sposób zajadą ten program.Trzeciak pisze:Wirtualne Media: Za rok jesienią jubileuszowa 10 edycja programu.
Ktoś chyba musi mi zwrócić honor bo na instagramowym profilu dziecięcego Voice'a potwierdzono że Roxie dziś będzie:Trzeciak pisze:Dodajmy, że takie informacje podawały tygodniki telewizyjne, które przecież drukowano grubo przed niedzielą - mało kto spodziewał co się wydarzy w Mińsku i jakie to będzie mieć konsekwencje. Inne redakcje skopiowały to bez weryfikacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 5 gości