2. Chmielowska - Olech
3. I ten pan o rudych włosach - ma niesamowity głos (przepraszam, nie mogę sobie przypomnieć nazwiska)

JA również nie mogę sobie przypomnieć nazwiska, ale głos ma niezły. Czy ja się nie mylę, czy ten pan jest lektorem czy też zajmuje się dubbingiem? Bo gdzieś ten głos słyszałem... Oczywiście pomijając Teleexpress...SNOL: 3. I ten pan o rudych włosach - ma niesamowity głos (przepraszam, nie mogę sobie przypomnieć nazwiska)
Ten pan to Paweł Bukrewicz.Ice pisze:JA również nie mogę sobie przypomnieć nazwiska, ale głos ma niezły. Czy ja się nie mylę, czy ten pan jest lektorem czy też zajmuje się dubbingiem? Bo gdzieś ten głos słyszałem... Oczywiście pomijając Teleexpress...SNOL: 3. I ten pan o rudych włosach - ma niesamowity głos (przepraszam, nie mogę sobie przypomnieć nazwiska)
Nie tyle co zwolniła co po prostu wprowadziła na listę do utraty pracy. Są też inne osoby, które nie są dziennikarzami a mogą niedługo pożegnać się z posadą. Wypowiedzeń ostatecznie (jeszcze) nie dostali.Karol pisze:Agencja Informacji TVP zwolniła m.in.prezenterkę "Teleexpressu" Beatę Chmielowską-Olech, która z TVP związana była od 11 lat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość