[POLSAT] Twoja Twarz Brzmi Znajomo
- atomówka96
- Junior
- x 101
- x 19
O, matko, przegapiłam już ten specjalny odcinek. Jest szansa, że pojawi się na Ipli?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Świderski lepszy niż Maciąg, fakt nie opinia 

Muszą coś na kolejną niedzielę zostawić.wiatriwoda pisze: ↑10 lut 2019, 16:27 Przecież to odcinek "specjalny, wspominkowy" tak został zapowiedziany. A nie najlepsze wykony. Ehh wszędzie ta krytyka.

Pozdrawiam, Trzeciak
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
A Szomańska to dla mnie wspomnienie osoby, która ma wielki talent, ale nie umie do końca przeobrazić się w pełni i zmienić głos.
- Lupus28
- VIP Expert
- x 1006
- x 421
A dla mnie to jedna z dwóch osób, które w swoich finałach mogły zmieść konkurencję z powierzchni, ale zaprzepaściły to dziwnym wyborem postaci. Drugą jest Jabłczyńska.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
A to też było kuriozum, był jeszcze Grzechnik.
Miłe wspominienie wcielenia Stana Borysa, szczególnie w jegomobecnej trudnej sytuacji zdrowotnej.
A teraz być może już była gwiazda TVP.
A teraz być może już była gwiazda TVP.

Pozdrawiam, Trzeciak
-
- Obserwator
- x 19
- x 15
Czy tylko mi rozmowy windowe wydają się jakieś ciemniejsze? Jakby w studiu było ciemniej?
Fajnie, że u Liszowskiej pokazali jeszcze moment spotkania z prawdziwym Stanem Borysem.
Coś za dużo mi 7. edycji, a zwłaszcza, że to już 3 występ akurat z finału. Czemu nie pokażą np. Chylińskiej Asi czy Adele Borzym, jeśli już chcą tę edycję przypomnieć? I chyba nie było jeszcze ani jednego występu z piątego sezonu, do którego mam osobiście największy sentyment.

Inspiration comes in the middle of the night when you should be doing homework.
Stan Borys był bardzo uprzejmy i szarmancki dla Liszowskiej, ale wokalne wcielenie wyszło Jej raczej średnio.
Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Filip Lato w drugim odcinku specjalnym 

Według mnie średnio to wyszło. Ani jednego występu z 5. edycji, za dużo 7., i paradoksalnie wszystkie 3 występy z tego sezonu były z finału, co jeszcze bardziej czyniło je nudnymi. Połowa występów była dla mnie bardziej przypomnieniem czegokolwiek z tamtych edycji niżeli powróceniem pamięcią do fajnych wykonań ze starych sezonów, a po to oglądałem ten odcinek. 2 występy prowadzących też według mnie niepotrzebnie upchnięte, zamiast nich dałbym właśnie 2 występy uczestników. No tak sobie... :/ Czuję niedosyt w pewien sposób.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Hmmm
Dla tych którym było mało, okazuje się, że za tydzień kolejny odcinek specjalny! Przynajmniej wg programu dla prasy, jeśli się nic nie zmieni. Kto wystąpi?
Bardzo fajny pomysł z promocją przedsezonową, szczególnie, że powtórki niedzielne zawsze dobrze się oglądały 

[ Spoiler ]

@wiatriwoda Za tydzień w takim razie większy powrót do edycji 1-4 niż dziś. Cieszy mnie to bardzo. 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
A ja po tym rozkręceniu ze specjalnymi odcinkami, życzyłbym sobie zimą prawdziwego, jednego, świątecznego, bo na Wielkanoc przy dodatkowych odcinkach już nie wymagam