Programy na wczesnym etapie produkcji
Nie chodzi czasem o ten program?: https://tvpolsat.info/news/9967/matka-i ... ic-casting.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Ooo chyba tak 

- SNOL
- VIP Expert
- x 141
- x 164
- Kontakt:
Trwają przygotowania do produkcji nowego teleturnieju TVP1 w jednym z Ośrodków regionalnych z dużym studiem nagraniowym. Duża sprawa, bo częsta emisja (akurat po powrocie z pracy), a i format też lokalny. Twarz? Pozytywna osoba ceniona w sporcie. I świetnie sprawdza się np. przy „Wielkich testach”.
tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
To chodzi albo o Sylwie Dekiert, albo Przemysława Babiarza, bo Kurzajewski już ma prowadzenie "The Wall". 
Czyżby jakaś nowość na lato lub jesień?

Czyżby jakaś nowość na lato lub jesień?

Pozdrawiam, Trzeciak
Ciekawe, czyżby TVP w końcu zrezygnowała z "Klanu"?
Bo innego miejsca w ramówce "po powrocie z pracy" nie widzę
W koniec "1 z 10" nie wierzę, bo nadal organizują castingi, a gdyby miało być zdjęcie z anteny to pewnie już by o tym wiedzieli 

Albo program na 16:30 - zaraz po "Kole Fortuny". W końcu Kurski lubi skakanie po Jedynce i Dwójce. 

Pozdrawiam, Trzeciak
A to fakt, powtórki "Familiady" spokojnie mogłyby wypaść, chociaż mają dość dobre wyniki 

A może za JTM?, wyniki w tygodniu słabe,.pozostały by tylko wydania weekendowe.
Albo o 16:30 na Jedynce by wzmocnić Teleexpress.
Albo o 16:30 na Jedynce by wzmocnić Teleexpress.
Pozdrawiam, Telemann 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Emisja programu o tytule ''Jak matka z córką'' od kwietnia w Polsat Cafe. Dziś jeden duet gościł na widowni TzG i rozmowa w kulisach z paniami.Michaal pisze: ↑25 lut 2019, 14:12 Nie chodzi czasem o ten program?: https://tvpolsat.info/news/9967/matka-i ... ic-casting.
Ciekawi mnie poruszony jakiś czas temu w tym wątku temat nowego codziennego teleturnieju TVP1. Może ktoś już wie więcej w tej sprawie?
Pod względem formatu obstawiałbym "The Chase" lub powrót "Va Banque" (na fali powrotów do dawnych formatów). Powątpiewam trochę w oryginalny polski format po kompromitacji z "Ja to znam" 
Nie dalej, jak parę miesięcy temu rozmawiałem z jednym z pracowników TVP, który stwierdził, że "Klan jest serialem kończącym się". Może to właśnie w jego miejscu ten program się pojawi?

Nie dalej, jak parę miesięcy temu rozmawiałem z jednym z pracowników TVP, który stwierdził, że "Klan jest serialem kończącym się". Może to właśnie w jego miejscu ten program się pojawi?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2402
Nowy program powstaje:

- SNOL
- VIP Expert
- x 141
- x 164
- Kontakt:
Brzmi jak „Wybacz mi” TVN albo podobny program Polsatu (nie mogę sobie przypomnieć tytułu).
tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
Bardziej jak "Surprise, Surprise" albo "Tylko miłość" TVNu 

"Zerwane więzi" prowadzone przez Alicję Resich-Modlińską.
Ktoś wie co się dzieje z pewnym nowym teleturniejem Jedynki?

Pozdrawiam, Trzeciak
Wiadomo już coś więcej na temat tego teleturnieju?SNOL pisze: ↑27 lut 2019, 11:22 Trwają przygotowania do produkcji nowego teleturnieju TVP1 w jednym z Ośrodków regionalnych z dużym studiem nagraniowym. Duża sprawa, bo częsta emisja (akurat po powrocie z pracy), a i format też lokalny. Twarz? Pozytywna osoba ceniona w sporcie. I świetnie sprawdza się np. przy „Wielkich testach”.
Pozdrawiam, Telemann