[TVN] Agent - Gwiazdy (2016-2019)
[TVN] Agent-Gwiazdy
Mam nadzieję, że Gołota odpadnie w następnym odcinku.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Szkoda Kasi, jedna z moich faworytek.
Mariolka - WON z programu, po tym co powiedziałaś w zapowiedzi.
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 22:29 przez Asjata, łącznie zmieniany 1 raz.
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[TVN] Agent-Gwiazdy
O wow, Edyta wie!
- sebastiannn
- Activist
- x 419
- x 304
[TVN] Agent-Gwiazdy
Serio odpada Kasia?
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 22:37 przez sebastiannn, łącznie zmieniany 1 raz.
3 lata na forum

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[TVN] Agent-Gwiazdy
Wypuściłem pierwszą ankietę, zapraszam, tydzień czasu na oddawanie głosu.
viewtopic.php?f=100&t=11264
viewtopic.php?f=100&t=11264
[TVN] Agent-Gwiazdy
Jak ja lubię te post teksty Edyty, żebyśmy potem doznali szoku. A Pani Gołota już w zapowiedzi wygrywa z Miśkiem konkurs na żenadę edycji.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 22:31 przez Rektor, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[TVN] Agent-Gwiazdy
@sebastiannn nie pisze nic o zwiastunach bez spoilera.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Oglądałem jakiś wywiad z Marysią Sadowską w którym wypowiadała się o Littlemonster i
[ Spoiler ]
- sebastiannn
- Activist
- x 419
- x 304
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ohhhh... Ale dręczą tą Edzię w tym programie... Brak słów, łzy się leją 

[TVN] Agent-Gwiazdy
@Huber5t Nie wiadomo, ta interakcja dotyczyła tylko zdarzeń przed pierwszym zadaniem. Co do spojlera
Moje przewidywania co do przyszłego odcinka:
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 22:42 przez Asjata, łącznie zmieniany 1 raz.
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[TVN] Agent-Gwiazdy
Otwarcie sezonu na plus. Był fajny początek i trzy całkiem niezłe zadania, które znam z zagranicznych edycji, ale dobrze dobrane. Na wielki plus zadanie ze skokiem w naprawdę trudnych warunkach skał. Niezły montaż, nie było jasne kto odpadnie, bo każdy coś tam gadał. Uczestnicy dość ciekawi i różnorodni, Edyta zrobiła dramę, ale na poziomie, nie przesadziła, fajnie, że uczestnicy próbują kombinować, bo o to chodzi, byle jednak nie przesadzili, bo wtedy siądą emocje, jak nikt zadań nie będzie chciał wykonywać, choćby w WIDM im bardziej zależy na zadaniach, a krętactwa nie są ujawniane tak tak u nas szybko, więc może na minus to, choć oni też strasznie pochowali koperty, jak to akurat było bardzo proste, sztuką jest oszukać na większą skalę. Niestety Kinia w najgorszym wydaniu, odpadnięcie Kasi nie szkodzi programowi, ale w sumie może wróci, bo czasem tak jest, szczególnie z 1 osobą odpadającą.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Od ogłoszenia składu moim agentem jest Maria Sadowska, po dzisiejszym odcinku nic się nie zmieniło i nie zmieni się pewnie dopóki Maria będzie w programie. Na niekorzyść przemawia fakt, że byłaby już trzecią kobietą-agentem z rzędu, natomiast na ogromną korzyść działa według mnie to, że Sadowska jest reżyserem. Nikogo na ten trop nie zamierzam w trakcie programu naprowadzać, emocje związane z AG siadły mi po finale pierwszej gwiazdorskiej edycji.