Oprogramowania antywirusowe,lub antyspamowe
Witam
Chciałbym się spytać jakie oprogramowania antywirusowe,lub antyspamowe,antyszpiegowskie znacie?
Bo ja znam takie jak: Spy Sweeper,Antivir Guard
http://www.sendspace.com/file/y0s99eSpy Sweeper do pobrania.Jest to program,który pozwoli usunąć niechciane programy,pliki,które mogą zawierać wirusy,albo spowalniać Wasz komputer.
http://www.sendspace.com/file/okjj5h
Kolejny dobry program,który polecam.Mi osobiście pomógł w usunięciu programów,które zawierały wirusy,a nie mogłem ich samemu usunąć i od twego czasu komputer pracuje mi jak na początku.Nazywa się spybot-Search & Destroy.
Chciałbym się spytać jakie oprogramowania antywirusowe,lub antyspamowe,antyszpiegowskie znacie?
Bo ja znam takie jak: Spy Sweeper,Antivir Guard
http://www.sendspace.com/file/y0s99eSpy Sweeper do pobrania.Jest to program,który pozwoli usunąć niechciane programy,pliki,które mogą zawierać wirusy,albo spowalniać Wasz komputer.
http://www.sendspace.com/file/okjj5h
Kolejny dobry program,który polecam.Mi osobiście pomógł w usunięciu programów,które zawierały wirusy,a nie mogłem ich samemu usunąć i od twego czasu komputer pracuje mi jak na początku.Nazywa się spybot-Search & Destroy.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Programów tego typu znam dużo. Każdy ma swoich zwolenników i przeciwników
Ja uzywam Avast i Ad-Aware. Dodatkowo żeby posprzątac troche windowsa RegCleaner i Norton System Works.
Ja uzywam Avast i Ad-Aware. Dodatkowo żeby posprzątac troche windowsa RegCleaner i Norton System Works.
- master
- Obserwator
- Kontakt:
Polecam Norton System Works, wydaje mi sie najlepszy
- Leszek1979
- VIP Expert
Ad-aware i Spyboot S&D.
Do tego jakiś personal firewall do kontrolowania które programy mają mieć dostęp do Internetu. Wg. mnie nawet zapora wbudowana w XP SP2 w wystarczający sposób spełnia to zadanie, na dodatek jest prosta w obsłudze, co jest ważne dla osób które nie potrafią lub nie chce im się samodzielnie tworzyć regułek filtrujących.
Do tego jakiś personal firewall do kontrolowania które programy mają mieć dostęp do Internetu. Wg. mnie nawet zapora wbudowana w XP SP2 w wystarczający sposób spełnia to zadanie, na dodatek jest prosta w obsłudze, co jest ważne dla osób które nie potrafią lub nie chce im się samodzielnie tworzyć regułek filtrujących.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
@ Master
Norton był dobry, ale kilka lat temu bo teraz to się tylko stoczył!
Ja z programów antyspamowych polecam Spyware Doctor. Ma monitoring więc dobrze pilnuje:)
Norton był dobry, ale kilka lat temu bo teraz to się tylko stoczył!
Ja z programów antyspamowych polecam Spyware Doctor. Ma monitoring więc dobrze pilnuje:)
Norton też ma monitoring. Ja mam Nortona 2006 i nie wyobrażam sobie mieć coś innego. Zresztą od początku jak tylko mam komputer zawsze używam Nortona, więc może przyzwyczajenie.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
To się pewnie przyzwyczaiłeś również do jego powolności i zjadania ramów:)
Mam szybki komputer, więc nie odczuwam tych niedogodności
Norton 2006 na szybkie skanowanie i pełne. Pełne skanowanie to fakt trwa u mnie około 1,5 godziny.

ja mam F-secure2006 i nie wieże mu do końca.Chciałbym mieć Kaspersky ale nie mam licencji.
NOD32 od dłuższego czasu – szybki, skuteczny i łatwy w obsłudze 

- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Ja cały czas ostatnio używałem antywirusa MKS-Vir, ale chciałem koniecznie przyspieszyć kompa i pozbyłem się go bo strasznie ramy żarł. Aktualnie mam Kaspersky Anti-Virus 6.0.300 i wydaję mi się że to jest najlepsze (przynajmniej jak na mój komp co ma tylko 256MB ram) zabezpieczenie przed wirusami. Dodatkowo program wyłapuje różnego rodzaju spyware czyli 2 w 1
Pamiętam jak się kiedyś kłóciłem z Gosciem na temat antywirusa. On wychwalam kasperskiego a ja MKS-a a sam teraz gorzystam z kasperskiego heh 

kto ma licencje .... ???
Piractwo???? gosc
Piractwo???? gosc
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Co powiecie na takiego antywirusa? 

A umówić cię z Romkiem z ministerstwa edukacji? Ci wybije nienaturalne metody z głowy!
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Ha ha ha.... Śmieszne to co napisałeś że hej...