[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Po dzisiejszym Łukasz ma pewne 5 głosów moim zdaniem, a to murowana totalnie nominacja.
Bartek, Iza, Igor, Oleh i jeśli Radek zostanie to właśnie 5 głos. Jeszcze mocno podejrzewam, że Magda 2 może na niego głosować.
Do tego 4 osoby dadzą na Juszes lub Kaśkę i mamy genialny skład - a na serio to oby Łukasz był i wyleciał z hukiem... Po dzisiejszym spadł u mnie na przedostatnie miejsce za Juszes i Kaśkę, a przed ostatniego Radka, którego jednak chcę zostawić właśnie tylko po to, żeby pozbyć się tej trójcy.
Bartek, Iza, Igor, Oleh i jeśli Radek zostanie to właśnie 5 głos. Jeszcze mocno podejrzewam, że Magda 2 może na niego głosować.
Do tego 4 osoby dadzą na Juszes lub Kaśkę i mamy genialny skład - a na serio to oby Łukasz był i wyleciał z hukiem... Po dzisiejszym spadł u mnie na przedostatnie miejsce za Juszes i Kaśkę, a przed ostatniego Radka, którego jednak chcę zostawić właśnie tylko po to, żeby pozbyć się tej trójcy.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 20:49 przez Jordi, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
kurde, co oni odwalili z dzisiejszym odc. ok. 5 minut krótszy niż zwykle, to już nie było co pokazać ?
[TVN/TVN7] Big Brother
Bardzo mi się podoba jak ten program się rozwija. Ci ludzie teraz się otwierają. Szkoda, że tylu widzów uciekło, bo widać już inną fazę tego programu. Ewidentnie widać, że naszą edycję charakteryzuje inteligencja. Naprawdę, w porównaniu do afer w zagranicznych BB ten program nie ma patologii. Mam nadzieję, że TVN to widzi i da szansę temu programowi.
11 lat na forum! 

[TVN/TVN7] Big Brother
Btw. Co Wy na to?
Zamiast za każdym razem pisać "live"
Zamiast za każdym razem pisać "live"
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol jestem za 

[TVN/TVN7] Big Brother
Drugi dzień jechania po Radku. Niezła manipulacja.
Już nie mogę doczekać się jutrzejszego odcinka i tego jak zmanipulują dzisiejsza drame Łukasza.
Już nie mogę doczekać się jutrzejszego odcinka i tego jak zmanipulują dzisiejsza drame Łukasza.
- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother

Igor mistrz. BB3 20:56
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Opcja "live" działa bezbłędnie 
[ Spoiler ]

[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Oleh bardzo fajnie prowadzi lekcje językową odnośnie różnic i podobieństw pomiędzy polskim a rosyjskim
Oleh bardzo fajnie prowadzi lekcje językową odnośnie różnic i podobieństw pomiędzy polskim a rosyjskim

[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 21:16 przez tinsel, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 21:25 przez nieistotne1, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh niesprawiedliwie ocenia.