[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
A ja przypominam (bo dawno tego nie robiłem) o naszej ankiecie, która potrwa do najbliższej "Areny". Kto według Was powinien opuścić dom Wielkiego Brata?
viewtopic.php?t=11451
viewtopic.php?t=11451
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz Łukasz niby zjednuje się z grupą, a potem znowu będzie jak wcześniej.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz po drinku prowadzi poważne rozmowy, a to Radek, który po drinku jest innym człowiekiem, a to Angela, która jak zwykle powie coś, a zrobi co innego, mnie to wygląda na jego imprezę Łukanio pożegnalną, ładnie można to zmontować 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja mam nadzieję, że jednak Łukanio nie odpadnie, ale jak to będzie zobaczymy w niedzielę 

[TVN/TVN7] Big Brother
Raczej nie odpadnie, teraz jest na facebooku afera z tym co Oleh powiedział dzisiaj o Madzi, ludzie masowo ślą smsy na Oleha. Sam wysłałem 15 sms.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2019, 9:18 przez dance344, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale jest ryzyko, że odpadną 2 osoby i ta druga trochę przypadkowo 

-
- Użytkownik
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Ta impreza hahahaha :p wesoło chyba maja
Niech zaprosza Wielkiego Brata na imprezke hehe

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale przyznajcie, że to epicka scena 
-
- Użytkownik
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
To sie nazywa poświęcenie 

[TVN/TVN7] Big Brother

-
- Użytkownik
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Chyba bedzie grubo:P
-
- Użytkownik
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy tylko mi się wydaje, czy Igor już mocno wstawiony?
[TVN/TVN7] Big Brother
Mam nadzieje że odpadną 2 osoby. Połowa programu dobija a trzymają stado 12 osób.
Ja na Łukasza nie mogę patrzeć, według mnie jest brudasem. M.in oblizywanie palców i chodzenie w tych samych ciuchach jest obleśne.
Kasia w sumie to nic nie wnosi, jednak jest dobrym materiałem do obróbki w tv, osoba Memogenna.
Bartek i Iza ludzie widmo, na live praktycznie ich nie widać, montaż do tv jest dla nich przychylny. Serio, częściej już widać Oleha. Co nie zmienia faktu że Izę i Bartka lubię i mam nadzieje że zostaną długo.
Justyna jest eksternistycznym odłamem weganizmu, ale jest nieszkodliwa, powinna zostać jeszcze długo, w prawdziwym życiu omijać szerokim łukiem. Sympatyczna jednak dwulicowa pozerka.
Madzia „ namber łan” mam nadzieje że wygra, super dziewczyna
Igor, decybel - nieszkodliwi, prości ale bez nich byłoby strasznie nudno, Igor zajdzie daleko
Kuba - prymitywizm ma granice, on je dawno przekroczył.
Angela - podobnie jak Oleh robi za tło, nic nie wnosi i nie wynosi, niech sobie są jako sztuki do eliminacji tygodniowych
Broda człowiek od dram w kuchni, mocno ciśnie pozostałych ale robi to do chłopaków. W twarz sporadycznie jak coś powie. Dojdzie do piątki, chociaż powinien odpaść szybciej
Ja na Łukasza nie mogę patrzeć, według mnie jest brudasem. M.in oblizywanie palców i chodzenie w tych samych ciuchach jest obleśne.
Kasia w sumie to nic nie wnosi, jednak jest dobrym materiałem do obróbki w tv, osoba Memogenna.
Bartek i Iza ludzie widmo, na live praktycznie ich nie widać, montaż do tv jest dla nich przychylny. Serio, częściej już widać Oleha. Co nie zmienia faktu że Izę i Bartka lubię i mam nadzieje że zostaną długo.
Justyna jest eksternistycznym odłamem weganizmu, ale jest nieszkodliwa, powinna zostać jeszcze długo, w prawdziwym życiu omijać szerokim łukiem. Sympatyczna jednak dwulicowa pozerka.
Madzia „ namber łan” mam nadzieje że wygra, super dziewczyna
Igor, decybel - nieszkodliwi, prości ale bez nich byłoby strasznie nudno, Igor zajdzie daleko
Kuba - prymitywizm ma granice, on je dawno przekroczył.
Angela - podobnie jak Oleh robi za tło, nic nie wnosi i nie wynosi, niech sobie są jako sztuki do eliminacji tygodniowych
Broda człowiek od dram w kuchni, mocno ciśnie pozostałych ale robi to do chłopaków. W twarz sporadycznie jak coś powie. Dojdzie do piątki, chociaż powinien odpaść szybciej