[TVN/POLSAT] Dancing with the Stars - Taniec z Gwiazdami
Widzowie lubią się znęcać, że dalej Kucnera trzymają.
Gimper "politycznie" zaprosił dziś rodziców na widownię, wiedział co robi 

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
Kucner przechodzi do historii TzG . Nikt tyle razy nie był w strefie zagrożenia
Nie rozumiem fenomenu tego faceta , bo jego tańce są tak mechaniczne , zero emocji w tym tańcu .

Chyba źle nie postąpiłem, rzucając te edycję po odpadce Agi. Gimper i Kucner w ćwierćfinale to już dla mnie za dużo. Nawet obecność Popka w półfinale edycji 2018 tak mnie nie bolała.
Jedyne pocieszenie jest takie, że Joanna i Tamara nie były zagrożone.
Jedyne pocieszenie jest takie, że Joanna i Tamara nie były zagrożone.
Haha
Kucner kontynuuje swoją sagę o zabijaniu, szkoda tylko, że jego ofiarą padł najlepiej tańczący w tej edycji facet. Owszem, Mariusz miał dziś spadek formy, ale na jego miejscu zdecydowanie powinien był znaleźć się pseudogwiazdor Gimper. 

Wcale się nie zdziwię jak Gimper będzie w finale z Joasią i jeszcze to wygra 

-
- VIP Expert
- x 1075
- x 460
Ktoś mi wytłumaczy fenomen Kucnera w tym programie? Pomijam brak umiejętności tanecznych, ale facet jest po prostu bezbarwny, jedzie dalej chyba tylko dzięki temu, że przystojny, ale żeby aż tyle odcinków? Gimper w ćwierćfinale to też porażka, ale tu niestety zaskoczenia nie ma. Odpuściłem sobie tą edycję po odpadnięciu Radwańskiej i widzę, że dobrze zrobiłem, będę jedynie zerkał na występy Tamary na yt (o ile wrzucą).
#MediaBezWyboru
#MediaBezWyboru
Kubę do góry ciągnie WYŁĄCZNIE Lenka, ludzie ją pokochali, w komentach często widać, że ludzie piszą że jej kibicują, pomijając w ogóle Kubę 
Obejrzałem występy z piątku i pytam - występ Fair Play i Kurdej - CO TO BYŁO?
Głos z mikrofonów to ciekawostka na jeden raz, oby nie na dłużej, Głębocka mówi do Gimpera jak do małego dziecka, dobrze że mu nie przypominała o oddechu
Janek super wspiera Asię, Maserak zaś zrobił klasycznie wiochę z tym darciem się.
30 za jive i quickstep grubo przesadzone, szczególnie za jive Joasi, ale widocznie jury chce pokazać na kogo głosować, żeby nie było zasko jak z Isią.

Obejrzałem występy z piątku i pytam - występ Fair Play i Kurdej - CO TO BYŁO?
Głos z mikrofonów to ciekawostka na jeden raz, oby nie na dłużej, Głębocka mówi do Gimpera jak do małego dziecka, dobrze że mu nie przypominała o oddechu

30 za jive i quickstep grubo przesadzone, szczególnie za jive Joasi, ale widocznie jury chce pokazać na kogo głosować, żeby nie było zasko jak z Isią.
-
- Junior
- x 180
- x 129
Na oficjalnym profilu na Facebooku zadano pytanie, czy Gimper ma szanse na finał. No zgadnijcie...
Na ten moment 75% jest na tak, a zagłosowało ponad 7 tysięcy osób.

-
- Junior
- x 719
- x 142
Dlatego zawiesiłam oglądanie tego programu, będę zdrowsza. Albo zrobią pojedynek małżeństwa Kilmentów, bo nie wierzę zbytnio w finał Asia- Tamara, niestety 

Przypuszczam, że ostatni odcinek oglądało ok. 2,0-2,1 mln widzów, jeśli nie mniej. To chyba najgorzej oglądany odcinek w 14-letniej historii polskiej wersji: viewtopic.php?f=19&p=512318#p512318
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Tragedia, ale co się dziwić.
Pewnie to

Teraz Kucner....
Może wybrana grupa widzów

Jeszcze jakby ten Gimper był charyzmatyczny, miał coś w sobie, a on ma zagubioną minę, oczy biegają po parkiecie, nogi drewniane do tego antypatyczna tancerka, z dwojga złego lepszy Kuba - ma Lenkę.
No tak, charyzmy nie ma i urody parkietowej, która ratowała wspomnianego przeze mnie Allena, ale i jeszcze kilku marnych tancerzy, również nie ma, za to ma followersów, którzy jak wiemy bardzo dużo mogą, niestety