[TVP2] Europa da się lubić
-
- VIP Expert
- Kontakt:
Powrót ''Europy da się lubić'' uważam za strzał w dziesiątkę. Ale za to Wojtkowi Krzyżaniakowi powrót ''Europy'' się nie spodobał, gdzie swoje niezadowolenie napisał w Onecie.
https://kultura.onet.pl/film/wiadomosci ... cs&utm_v=2
https://kultura.onet.pl/film/wiadomosci ... cs&utm_v=2
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Kiedyś za "Programu Telewizyjnego" miałem respekt ale teraz jego felietony są "czymś tam o Szopenie" więc specjalnie się nimi nie przejmuje.
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Ogólnie zgadzam się że Europa da się lubić wypadła fajnie. A tekst Krzyżaniaka bardzo gderliwy, jeszcze te złośliwości na temat politycznego zaangażowania programu (sonda) bardzo słabe, bo bezpodstawne. Jeśli zaczną mieszać politykę do programu to będzie okazja do krytyki a i na politycznej "Europie" TVP daleko nie zajedzie.
To mój pierwszy post na forum. Dzień dobry
To mój pierwszy post na forum. Dzień dobry
Również jestem zdania że powrót był bardzo udany 

Doczytałem do akapitu o Tusku i dalej nie przeczytałem. No niestety, ale to jest takie pierdu-pierdu, pewnie naiwnie liczył na to, że będzie polit-propaganda jak w TVP Info.
Jeżeli już, to polityka jest potraktowana dość żartobliwie (patrz: Aiston i Brexit) i ogólnikowo - i tego sie trzymajmy. 

#TVPZaMurem 

Tak prezentowała się oglądalność pierwszego odcinka po powrocie. 

Pozdrawiam, Telemann 

Trzeba przyznać, że to zdjęcie przez ostatnie lata nabrało zupełnie nowego znaczenia, i nie mam tu na myśli wielkiego nieobecnego.
:
A co do Steffena Möllera - PAP Life dowiedział się, że udział w programie uniemożliwiła mu choroba matki, którą się opiekuje: https://film.interia.pl/wywiady/news-ke ... Id,2961952
A z tego, co widać w materiale w "Panoramie" - gościem jednym z kolejnych odcinków będzie Norbi, a wystąpi w nim Adam Asanov z zespołem Piersi, który wykona przebój "Bałkanica".

A z tego, co widać w materiale w "Panoramie" - gościem jednym z kolejnych odcinków będzie Norbi, a wystąpi w nim Adam Asanov z zespołem Piersi, który wykona przebój "Bałkanica".

Pozdrawiam, Trzeciak
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Nowa czołówka programu:
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Nowa czołówka programu, to była kilka sekund później. 

Pozdrawiam, Trzeciak
Dzisiejszy temat odcinka: "Europa za kierownicą".
Gościem specjalnym Kajetan Kajetanowicz.

Gościem specjalnym Kajetan Kajetanowicz.
POZDRAWIAM, Medyk24
A za tydzień będzie Radek Liszewski.
-
- Obserwator
Naprawdę przyjemnie ogląda się ten program, bardzo udany powrót.
Program owszem przyjemny ale Zamachowska irytuje jeszcze bardziej niż Richardsson kiedyś
I to jej idiotyczne "Brawo ty"...

Dokładnie, prawie z reklamami z Majewskim się mi skojarzyło
Ogólnie odcinek niezły, ale trochę nudniejszy.

#TVPZaMurem 

Ciekawostka, w sumie tutaj pasuje najlepiej.
Monika Richardson, ups, Zamachowska krótko przed powrotem EDSL wzięła udział w reklamie niemiecko-polskiej piramidy finansowej Futurenet
Śledztwo przeciwko Futurenet prowadzi m.in. polska prokuratura:
Byłby przypał. Pani z telewizji reklamuje świetny biznes i portal internetowy (o którym pewnie nikt z was nie słyszał), a tu jednak piramida i coś na kształt Amber Gold
Ciekawe czy na Woronicza wiedzą 
Monika Richardson, ups, Zamachowska krótko przed powrotem EDSL wzięła udział w reklamie niemiecko-polskiej piramidy finansowej Futurenet

Śledztwo przeciwko Futurenet prowadzi m.in. polska prokuratura:
Pani Zamachowska w listopadzie 2018 roku prowadziła też imprezę Futurenet w Macau.UOKiK ostrzega przed Future Net i Future AdPro. "To mogą być piramidy finansowe"
UOKiK ostrzega przed inwestycjami na portalu FutureNet oraz platformie reklamowej FutureAdPro. Urząd podejrzewa, że mogą to być piramidy finansowe. Śledztwo w sprawie tych portali prowadzi prokuratura.
FutureNet oraz FutureAdPro to portale oferujące w zamian za opłatę - nabywanie pakietów reklam. Zgodnie z informacjami na stronie spółki, aby zyskać na inwestycji, trzeba namówić do zakupu inne osoby.
- Obie firmy uzależniają korzyści od tego, że ktoś będzie werbował kolejnych uczestników. System przestanie działać, gdy nie będą do niego przystępowały inne osoby. Zazwyczaj w tego typu schematach pieniądze trafiają głównie do pomysłodawców piramidy - mówi Marek Niechciał, prezes UOKiK.
Stronami zarządzają dwie zagraniczne firmy - BCU Trading z Dubaju i Futurenet Ukraine ze Lwowa. UOKiK wszczął przeciw nim postępowanie i postawił im zarzuty.
https://www.money.pl/gospodarka/uokik-o ... 1713a.html
Byłby przypał. Pani z telewizji reklamuje świetny biznes i portal internetowy (o którym pewnie nikt z was nie słyszał), a tu jednak piramida i coś na kształt Amber Gold

Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 1:11 przez Ama18, łącznie zmieniany 1 raz.