[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Zakładając że jutro odpadnie Angela a drewno ma immunitet. Nominacje może dostać decybel i Justyna. Kasia może być bezpieczna. Zobaczymy co będzie z Radkiem.
-
- Użytkownik
- x 131
- x 37
[TVN/TVN7] Big Brother
Na kam 3 dobrze słychać ich "rozmowę"
Jak wybiegają z salonu to ona mówi: ja nie chce iść spać, kochanie jeszcze za wcześnie
Potem za dużo głosów się nakłada :/ ale jest coś, że Justyna mówi, ze wie że to są tylko żarty....coś tam, że się ocieram o pupę Madzi (znowu nie słyszę) Extra
A później: nie żartuj tak sobie nawet.....pobudka dobra...no weź....tu sa kamery (nie wiem co) ja się nie chcę tak bawić
Jak wybiegają z salonu to ona mówi: ja nie chce iść spać, kochanie jeszcze za wcześnie
Potem za dużo głosów się nakłada :/ ale jest coś, że Justyna mówi, ze wie że to są tylko żarty....coś tam, że się ocieram o pupę Madzi (znowu nie słyszę) Extra
A później: nie żartuj tak sobie nawet.....pobudka dobra...no weź....tu sa kamery (nie wiem co) ja się nie chcę tak bawić
[TVN/TVN7] Big Brother
Od początku zwracałam uwagę jak ją cały czas chamsko odpycha. Niestety alkohol potęguje zachowania. Justynka wpatrzona w niego jak w obrazek, a on ją tak traktuje... Może zamiast walczyć o tolerancje na całym świecie, powinien najpierw zacząć szanować swoją dziewczynę?
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja tu moze jestem stara na tym forum, ale Pawel jest ode mnie starszy a jest mega niedojrzaly. Juszes jest dziecinna, ale o wiele mlodsza
Mysle ze ten zwiazek nie ma przyszlosci. Ile czasu kobieta moze utrzymywac takiego faceta? On nie ma wcale ambicji? 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja trochę się na ludziach znam i potrafię rozpoznać cechy psychopatyczne. W przypadku Pawła jest zbyt wcześnie, by je jednoznacznie stwierdzić, ale niestety wszystko na to wskazuje.
[TVN/TVN7] Big Brother
I ciekawe kto teraz powinien się nazywać pato grupą 
Gdyby mnie mój facet tak popchnął, dostałby soczystego liścia.

Gdyby mnie mój facet tak popchnął, dostałby soczystego liścia.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Bez dowodów, wstrzymałbym się z osądami.
Madzia Justynie teraz mówi, że Olek dalej za nią chodzi i chce się przytulać, a ona mówi, ze nie, a on dalej i nie wie co robić i oczywiście urwali.
Madzia Justynie teraz mówi, że Olek dalej za nią chodzi i chce się przytulać, a ona mówi, ze nie, a on dalej i nie wie co robić i oczywiście urwali.
[TVN/TVN7] Big Brother
Oskarżyć o molestowanie, może chłopak sie uspokoi.
[TVN/TVN7] Big Brother
Soczystego liścia to powinien dostać Oleh od Stefanii. Mogliby zrobić znów zadanie freez i wpuścić do domu Stefanie. Ciekawe jakby Oleh zareagował.
LIVE
LIVE
[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Brakuje freez'a w tym tygodniu, nawet takiego śmiesznego bez nominacji.
Justyna powiedziała Madzi, że słyszała jak Angela obgaduje Bartka, że fałszywy, obie w szoku, bo Bartek jest taki fajny.
Justyna powiedziała Madzi, że słyszała jak Angela obgaduje Bartka, że fałszywy, obie w szoku, bo Bartek jest taki fajny.
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzi powinna prosić WB o pomoc. Ile razy ma odmawiać Olkowi, a ten nadal się tuli do niej i to na chama?
-
- Użytkownik
- x 131
- x 37
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja mam nadzieję, że wczorajsza "kłótnia" Justy i Pawła, trochę ich odklei od siebie i zaczną oddzielnie funkcjonować 

[TVN/TVN7] Big Brother
Raczej na to bym nie liczyła, ale chciałabym zobaczyć tę kłótnię jak to naprawdę wyglądało.
[TVN/TVN7] Big Brother
Macie filmik z tym zdarzeniem miedzy weganami?
Angela mowi ze Bartek falszywy, bo on nie jest ciagle dla niej mily, haha
Angela mowi ze Bartek falszywy, bo on nie jest ciagle dla niej mily, haha

-
- Użytkownik
- x 131
- x 37
[TVN/TVN7] Big Brother
Stronę wczersniej był wrzucony - nie widac zbytnio, bo to w tle ale można posłuchać na kam.