[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Rozłożyli się na kanapie i Justyna próbuje tradycyjnie wyciągnąć z niego informacje 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale jaja by były jakby kto, który pojawił się na tarasie, był Justyny.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kot Justyny ? Radek: "zadbany jest, wypasiony, niech se idzie" 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Większe by były jakby to był Madzi, a ona nie widzi 

[TVN/TVN7] Big Brother
Juszes ma inne, także chyba kot sąsiadów 

[TVN/TVN7] Big Brother
Dopiero włączyłem streama. Czemu Madzia ma chustę na twarzy? 

-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
Juszes z Pawłem zastanawiali się, czy Igor i Angelika już uprawiali seks, poza tym nic ciekawego się nie działo
Paweł śmiał się, że pije wino i pewnie w dziesiątkach domów ludzie czekają aż coś się wydarzy, a oni pójdą spać.

[TVN/TVN7] Big Brother
Justyna sama również była męcząca, brakowało jej takiej spontaniczności, otworzyła się bardziej na imprezie przy alko, ale wtedy zaliczyła wpadkę wiadomo jaką. Paweł strasznie się pilnuje, a tak chciał nawiązać kontakt z Igorem.
Kotek
Kotek

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale radochę mają z powodu kota
Tylko WB kazał kotkowi opuścić dom 

Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 0:33 przez tinsel, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother

[TVN/TVN7] Big Brother
Nie mogę z tego

[TVN/TVN7] Big Brother
Kotek wyleciał z domu. A z tą chustką u Madzi, to jakieś zadanie? Bardzo mnie to ciekawi
-
- Użytkownik
- x 611
- x 224
[TVN/TVN7] Big Brother
Telewidzowie nie mieli szansy posłuchać pytania do Angeliki, dużo ciekawszego niż pytania do innych uczestników.
@bustram Zdecydowanie nie była lubiana, nie raz się z niej wyśmiewali, obgadywali-sytuacja już przed wejściem Pawła była bardzo nieciekawa, zresztą zawsze -poza tym jak dostała immunitet od WB- była nominowana, to coś znaczy.
@bustram Zdecydowanie nie była lubiana, nie raz się z niej wyśmiewali, obgadywali-sytuacja już przed wejściem Pawła była bardzo nieciekawa, zresztą zawsze -poza tym jak dostała immunitet od WB- była nominowana, to coś znaczy.
-
- Użytkownik
- x 131
- x 37
[TVN/TVN7] Big Brother
Dostali z Bartkiem zadanie, Madzia niewidoma dlatego chustka, Bartek opiekun, są złączeni.
No właśnie przez niedopilnowanie kury

Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 0:43 przez krista, łącznie zmieniany 1 raz.