Madzia dalej z zawiązanymi oczami, może się wyrobi na lajfa

MEDIA BEZ WYBORU
Jest różnica między rozmowami o nominacjach a rozmowami pt. ‚Powiedzcie - czy podoba Wam się Paweł?’ Co więcej - różnica jest bardzo znacząca.
Ja mam wrażenie, ze co niektórzy od 17 marca nie robią nic innego, jak tylko siedzą na streamie.BartekBBfan pisze: ↑05 maja 2019, 15:31 Ogromna prośba do moderatorów i czytelników również - czy możemy przestać w końcu analizować sytuacje Justyna vs Paweł w kuchni czy dyskutować pół dnia nad urodą uczestników? Nie było mnie kilka godzin na forum, miałem do przeczytania 6 stron z czego 4,5 stron to jakieś durne pierdoły i rozważania na temat urody. To kwestia gustu wiec zostawcie to dla siebie. Wydaje mi się, ze nie tylko mi nie chce się czytać o tym kto wam się podoba a kto nie.
Tak samo Justyna vs Paweł - możemy się umówić l, że dopóki nie macie twardego dowodu na przemoc zostawimy ten temat w spokoju? To meczace.
Zgadzam się z tym, że ją zestresował, gdy ją pytał o ten wisiorek, to miał bardzo nieprzyjemny ton, a ona zachowywała się jakby była przestraszona całą tą sytuacją.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości