[TVN7] Big Brother (2019)
-
- Użytkownik
- x 341
- x 32
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy wiadomo gdzie spał Paweł z Magdą, a gdzie Justyna?
-
- Użytkownik
- x 341
- x 32
[TVN/TVN7] Big Brother
Widzę, że sponsorem "Big Brothera" został Altacet. Przynajmniej Paweł po walce z Olkiem będzie mniej obolały 

POZDRAWIAM | MANIEQ
[TVN/TVN7] Big Brother
Olek ostatnio zupelnie nic nie pokazuje. Zadania intelektualne go przerosly!
[TVN/TVN7] Big Brother
Żeby jeszcze było śmieszniej z filozofami, to chciałbym aby Justyna w niedziele nominowała Pawła pod pretekstem „zle się tu czuje, dla jego dobra” 

[TVN/TVN7] Big Brother
A ja tam nawet to zachowanie Pawła z wczoraj trochę rozumiem. Widziałam wczoraj trening z Igorem i był naprawdę męczący dla kogoś kto nie ma wyrobionej kondycji. Oprócz tego jeszcze to chodzenie z zamkniętymi oczami i na lince. Przez większość dnia radzili sobie z Magdą Z. nawet dobrze, ale pod wieczór już był kryzys. Prawie każdy kto dotychczas brał udział w tym zadaniu był w jakiś sposób zmęczony i wkurzony. Radek, kiedy miał oczy zasłonięte to pod wieczór już właściwie tylko burczał na wszystkich, Madzia też była w paru momentach nieźle zirytowana. Bo to nie jest naturalna sytuacja dla człowieka.
Tak ogólnie oglądając Pawła to ma się wrażenie, że trochę nie pasuje i do tej grupy i chyba w ogóle do formatu BB. Związek Justyny i Pawła momentami wygląda na szczery, jednak przez większość czasu ogląda się to dziwnie.
Tak ogólnie oglądając Pawła to ma się wrażenie, że trochę nie pasuje i do tej grupy i chyba w ogóle do formatu BB. Związek Justyny i Pawła momentami wygląda na szczery, jednak przez większość czasu ogląda się to dziwnie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor wrócił do siebie bez Angeli normalny chłop a Radek czym dłużej jest to na jego niekorzyść wychodzi szydło z worka niech tylko go nominują to odpadnie jest nieszczery narcyzowaty apodyktyczny cwaniaczek
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Pomijając małą dramę Pawła z wczoraj, ewidentnie produkcja zrobiła to celowo, że przez 24h pewnie 80% on nosi opaskę, a Madzia prawie nie, razem naprawdę spoko współpracowali. Ten zakaz spania z Justyną mimo że wyszedł od Igora, na bank wymyśliła też produkcja, bo wiedzieli co powie Igor 

[TVN/TVN7] Big Brother
@havanka09 mało prawdopodobne, żeby Radek był nominowany. Ostatnio nikt na niego nie wskazał, a na dodatek przez ostatnie dni nikomu w domu nie podpadł. Myślę, że uczestnicy pójdą za ciosem i nominują pozostałych z tego tygodnia. Chociaż Kasia chyba ma szansę uniknąć nominacji, bo jakoś lepiej się dogaduje z resztą...
[TVN/TVN7] Big Brother
Radek jako jedyny nie ćwiczy każdy z nich Bartek Igor czy Oleg jadą z koksem ale Radek jedynie ćwiczy brodę nieustannie brodę która jest passe
[TVN/TVN7] Big Brother
havanka09- ja juz o tej brodzie tu troche pisalam. Tez mi sie nie podoba; Chociaz po skróceniu jakos ujdzie
Takich rzeczy niestety jak dbalosc o formę fizyczna nie pokazuja w tvn 7. Myslalam ze Radek cwiczy
Wczoraj pokazano Justyne jak szla obok Madzi. Madzia ma fajna figure, kobieca a Justyna wygladala jak wieszak. Na dodatek jej nogi sa troche krzywe; Wiem, wiem, ze obgaduje teraz, ale az sie zdziwilam
Poza tym bez makijazu to ona jest mocno byle jaka.

Takich rzeczy niestety jak dbalosc o formę fizyczna nie pokazuja w tvn 7. Myslalam ze Radek cwiczy

Wczoraj pokazano Justyne jak szla obok Madzi. Madzia ma fajna figure, kobieca a Justyna wygladala jak wieszak. Na dodatek jej nogi sa troche krzywe; Wiem, wiem, ze obgaduje teraz, ale az sie zdziwilam

[TVN/TVN7] Big Brother
Nie ze wszystkim się zgodzę na temat Justyny. Dziewczyna ma słabą psychikę, przed wejściem Pawła również miała swoje fochy, nie potrafiła słuchać, była irytująca . Paweł wszedł to wisiała na nim i nie rozumiała że on powinien zintegrować się z grupą a nie być jej niańką, zero myślenia, normalne, że on nie zchowuje się jak na zewnątrz w domu gdzie są tylko we dwoje, tutaj jest grupa i trzeba ze wszystkimi się dogadywać a ona go trzymała na smyczy, nic dziwnego że momentami odpychał, dobrze że nie wrzasnął. Dziewczyna nic nie rozumie i nawet się nie stara, najlepiej się użalać. Winą Pawła jest ewidentnie że nie powiedział jej, że grupa to nie tylko ich parka, może wiedział że i tak by nie zrozumiała. Oboje nie potrafią być szczerzy wobec siebie w tym programie.
Broda Radka jest nietykalna
Madzia jest kobietą strasznie ciepłą, wrażliwą i jednocześnie silnął, zaskakuje mnie codziennie
Broda Radka jest nietykalna

Madzia jest kobietą strasznie ciepłą, wrażliwą i jednocześnie silnął, zaskakuje mnie codziennie

[TVN/TVN7] Big Brother
Odpadnięcie w niedzielę Justyny biorę za pewnik. Nominowany zostanie Paweł i Kaśka. Nie ma innej opcji. Paweł zbierze głosy od każdego, ewentualnie Kaśka może na niego nie zagłosuje. Broda, Oleh, Igor, Decybel dadzą na 100% Kaśkę z Pawłem. Bartek, Iza, Madzia dadzą Pawła. Z drugą osobą mam problem. Kaśka zagłosuje na Decybela. Kaśka się może tylko obronić przed nominacją jeśli, Bartek, Iza, Madzia, Paweł i ona wskażą tą samą osobę i nie mówię tu o Pawle.
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN/TVN7] Big Brother
Chciałabym żeby WB cos zamieszał i Kasia dostała immunitet, wtedy nominacje byłby ciekawsze
Moze w końcu grupa by "doceniła" Oleha

Moze w końcu grupa by "doceniła" Oleha