[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale przyznacie, że jego wejście zamieszało. Cel osiągnięty, choćby miał iść po trupach
I teraz jego osoba niemalże non stop jest na językach.
-
- Użytkownik
- x 73
- x 47
[TVN/TVN7] Big Brother
w ogole widze, ze Polska wersja Big Brother jest wzorowana mocna na izraelskiej... tu np. gra z pradem i aplikacjami
https://www.youtube.com/watch?v=wsEP2hrQFd8
a nawet byla aktywistka weganska:
https://www.youtube.com/watch?v=yjBY3XAI62o
ciekawe czy przypadek... raczej nie...
tylko, ze tam przynioslo to inny skutek, a tu nawet na forum budzi kontrowerjse... mega mnie to dziwi...
Juszes jest wkurzajaca okay, ale nie ze wzgledu na jej wegannizm... jestesmy w XXI wieku
i mam wrazenie, ze ta jej rola w programie, ustalona ogolnie... aby nieudolnie skopiowac z wersji izraelskiej... takie moje zdanie, pozdrawiam i milego dnia
https://www.youtube.com/watch?v=wsEP2hrQFd8
a nawet byla aktywistka weganska:
https://www.youtube.com/watch?v=yjBY3XAI62o
ciekawe czy przypadek... raczej nie...
tylko, ze tam przynioslo to inny skutek, a tu nawet na forum budzi kontrowerjse... mega mnie to dziwi...
Juszes jest wkurzajaca okay, ale nie ze wzgledu na jej wegannizm... jestesmy w XXI wieku

i mam wrazenie, ze ta jej rola w programie, ustalona ogolnie... aby nieudolnie skopiowac z wersji izraelskiej... takie moje zdanie, pozdrawiam i milego dnia
[TVN/TVN7] Big Brother
To ze Kaska wziela kromke chleba nie pytajac czy to moze czyjas kromka, to glupie, ale Pawel ja upomnial ona przeprosila no i na tym powinni zakonczyc. Ona powinna sobie uswiadomic ze nie kazdy lubi jakiegos podjadania itp. Moje to moje,...... Ale wg mnie sprawa dotyczy zzupelnie innej sytuacji ,Nastepnego dnia Pawel jej zarzuca ze powinna sie dziewczyna odchudzic, bo robi sobie krzywde itp. Ale czy oni zapytali jej czy ona chce sie odchudzic, czy jej to przeszkadza? Dlaczego chca decydowac za nia, dlaczego Pawel chce jej narzucic swoje pogladu. Ona ma zdrowa cere, piekne zdrowe wlosy itp, czego np Justnie brakuje. Moze dla Kasi Justyna jest zbyt wychudzona i powinna sie wziasc za siebie, bo wyglada jak anorektyczka. Problem w Kasi jest taki ze nie potrafi otwarcie powiedziec ze ona niema problemu, ze niech kazdy tam spojrzy na siebie.Takie jest moje zdanie na cala ta sytuacje , aczkolwiek Kasie nie jest moja faworytka i jak dla mnie ona powinna odpasc wreszcie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kasia narzeka że jest za gruba, nawet była taka rozmowa że za dużo narzeka że ciągle sama sobie wytyka co ma tłuste a żre na potęgę i jeszcze innym podbiera.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja tam nie wiem jak jest, moze niech sie wypowiedza osoby , ktore ogladaja na zywo. Czy Kasia je wiecej od innnych?
Niby Pawel ma racje,ze weglowodany nie sa wskazane w duzej ilosci, ale mozna to powiedziec bardziej taktownie. Zwłaszcza , ze sam apollem nie jest
No i zgadzam sie ze Justyna wyglada prawie jak anorektyczna. Bez makijazu wyglada bardzo niekorzystnie. Nie kazdemu facetowi sie takie kobiety podobaja.
Niby Pawel ma racje,ze weglowodany nie sa wskazane w duzej ilosci, ale mozna to powiedziec bardziej taktownie. Zwłaszcza , ze sam apollem nie jest

No i zgadzam sie ze Justyna wyglada prawie jak anorektyczna. Bez makijazu wyglada bardzo niekorzystnie. Nie kazdemu facetowi sie takie kobiety podobaja.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pamiętacie rozmowe Pawła z Łukaszem w studiu przed wejscie Pawła do domu WB? Łukasz prosił go wtedy żeby był wsparciem dla Justyny i żeby zaopiekował sie Kasia. Pawe oczywiście obiecał, że sie zaopiekuje.
-
- Obserwator
- x 149
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Paweł dużo mówił przed wejściem, np. że rozmówi się z Radkiem. 
A on kręci dramy ze słabszymi, żeby pokazač swoją wyższość. Co mu do wagi jakiejś obcej dziewczyny...

A on kręci dramy ze słabszymi, żeby pokazač swoją wyższość. Co mu do wagi jakiejś obcej dziewczyny...
[TVN/TVN7] Big Brother
Dziś warto obejrzeć odcinek, bo pokażą reakcję Izy na widok Arka w PZ. Tego nie było na streamie a sądząc po tym w jaki sposób Iza wyszła z PZ (zapłakana i na czworakach) musiało być grubo 

[TVN/TVN7] Big Brother
Kto to jest Arek???
[TVN/TVN7] Big Brother
Paweł cały czas w tych samych kalesonach w kwiatki. Ble.
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy ja sie myle , czy on jako jedyny facet tam kapie sie w bokserkach??
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Z tego, co pamiętam, to żeby zaliczyć zadanie tygodniowe, wszyscy uczestnicy muszą mieć co najmniej 9 pkt. Coś mi się wydaje, że głównie przez Pawła, nie będzie ono zaliczone
[TVN/TVN7] Big Brother
Podejrzewam, że WB specjalnie paru osób nie dopuści, aby rozdać kilka zadań specjalnych na koniec tygodnia