IMHO to jeszcze nie wiadomo, bo teraz fani BB nie idą na YouTube, ale jak się program skończy to mogą pójść kontynuować oglądanie postaci.
Oglądanie postaci

gratuluje poziomu domu wielkiego brataninka pisze: ↑09 maja 2019, 18:12Chcieli promować weganizm a jedynie co to utwierdzili mnie w przekonaniu, że w tezy stawiane na podstawie badań dot. /Weganizm a choroby psychiczne./ jednak nie są tak mylne jak sądziłam.
Wnioski z badania? Jeśli zamierzasz zostać weganinem, powinieneś bardziej przyjrzeć się swojej motywacji i zastanowić, z czego ona wynika. Można zaryzykować twierdzenie, że zbyt często wybór diety roślinnej to konsekwencja występowania w życiu codziennym danej osoby problemów psychicznych.
Co dla Ciebie oznacza inteligencja?;Dominika19 pisze: ↑09 maja 2019, 18:03Dla mnie takie obrażanie dziewczyny , która jest może specyficzna,ale inteligentna i dobrze wychowana,których to cech nie ma większość uczestników, jest czymś smutnym , ale pokazującym czego oczekuje się od uczestników reality. Możesz być niewykształconym, hajlującym prostakiem,, homofobem agresywnym słownie albo człowiekiem rozmawiającym tylko o 2 i 3 oraz gotowaniu. lub domniemanych podbojach miłosnych. To wszystko mniej przeszkadza niż Justyna, Łukasz , Paweł, którzy robią dramy i nie dbają o porządek.
W ostatnich dniach protest Justyny na ohydne zachowanie grupy po odejściu Łukasza ktoś nazwał donosicielstwem . Ja nazwałabym to przyzwoitością. W sumie niech odchodzi,,, nie pasuje do tej grupy . To chyba komplement
Którego?; Tego , którego prezentują weganie?; Jeśli tak, to nie ma czego gratulować.kamilefverlund pisze: ↑09 maja 2019, 18:15gratuluje poziomu domu wielkiego brataninka pisze: ↑09 maja 2019, 18:12Chcieli promować weganizm a jedynie co to utwierdzili mnie w przekonaniu, że w tezy stawiane na podstawie badań dot. /Weganizm a choroby psychiczne./ jednak nie są tak mylne jak sądziłam.
Wnioski z badania? Jeśli zamierzasz zostać weganinem, powinieneś bardziej przyjrzeć się swojej motywacji i zastanowić, z czego ona wynika. Można zaryzykować twierdzenie, że zbyt często wybór diety roślinnej to konsekwencja występowania w życiu codziennym danej osoby problemów psychicznych.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości