[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Filmik widzieli: Kasia, Igor, Radek, Iza, Paweł, Justyna. Potem nastąpiło zamieszanie z wyjściem Justyny i chyba zaniechali tego pomysłu 

[TVN/TVN7] Big Brother
W niedzielę nikt nie odpada. TVN sam to potwierdził.
[TVN/TVN7] Big Brother
Juszes nagrała filmik ale widać, że stał nad nią ten psychopata, bo ciągle zerkała ze strachem na bok - pewnie kontrolował, czy dobrze mówi 

Ostatnio zmieniony 10 maja 2019, 12:41 przez bustram, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother
Dlatego że Justyną wyszła a i tak by odpadła w niedzielę, wyjaśniło się dlaczego wczoraj pokazali plansze z wynikami głosowania. Taka przedwczesna "Arena".
Ostatnio zmieniony 10 maja 2019, 12:42 przez rafal_rambo, łącznie zmieniany 3 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nawet się cieszę, że Magda Zając zostanie jeszcze tydzień.
Coś czuję, że w niedzielę jeszcze kogoś wpuszczą by załatał dziurę. Nie widzę w całym ostatnim tygodniu 3 osób. Będzie za nudno. Trójka finalistów będzie ewentualnie na weekend.
Coś czuję, że w niedzielę jeszcze kogoś wpuszczą by załatał dziurę. Nie widzę w całym ostatnim tygodniu 3 osób. Będzie za nudno. Trójka finalistów będzie ewentualnie na weekend.
[TVN/TVN7] Big Brother
Justyna i Paweł wyszli?
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
[ Spoiler ]
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
@Emikus Ty tak na serio pytasz?
Ja jak zawsze tu wchodzę to nadrabiam nieprzeczytane posty... no ale OK. może nie wszyscy mają czas..
Ja jak zawsze tu wchodzę to nadrabiam nieprzeczytane posty... no ale OK. może nie wszyscy mają czas..
[TVN/TVN7] Big Brother
@Abbott
Ale to dziwne, żeby z 16 osób co tydzień eliminować jedną a na końcu jedną wybrać z pięciu. Jak to będzie wyglądało ? Rozsiądą się w piątkę w telewizyjnym i WS ogłosi "program wygrał XXX" a reszta niech bierze walizy i spada ? Finał powinien być 3 osobowy (jako podium) i dopiero z podium wyłoniony zwycięzca.
Ale to dziwne, żeby z 16 osób co tydzień eliminować jedną a na końcu jedną wybrać z pięciu. Jak to będzie wyglądało ? Rozsiądą się w piątkę w telewizyjnym i WS ogłosi "program wygrał XXX" a reszta niech bierze walizy i spada ? Finał powinien być 3 osobowy (jako podium) i dopiero z podium wyłoniony zwycięzca.
[TVN/TVN7] Big Brother
Tak. Po 23:00 opuścili dom Wielkiego Brata.
@bustram w czym problem wywalić 2 osoby w środku tygodnia? Już się spotykaliśmy z takimi sytuacjami. Nie trzeba od razu organizować Areny. Wystarczy specjalne wydanie na żywo o 20:00 ze studia BBN. Druga opcja jest taka, że we finale uczestnicy będą opuszczać dom od 5 do 1 miejsca. Logistycznie, to nie jest trudne. Przypominam, że początkowo było 16 uczestników, a z Agnieszką 17.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2019, 12:57 przez Abbott, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Szczerze wam powiem, że ja też się cieszę z takiego obrotu spraw z anulowaniem głosowania. Z dwojga dziewczyn wolałbym zostawić Kasię, ale Magda Zając na swój sposób jest fajna
Może i jest głośna, ale przez to wnosi jakąś energię do domu i zdecydowanie wolę ją niż takiego Radka czy Oleha, których chętnie bym wywalił w pierwszej kolejności.

[TVN/TVN7] Big Brother
Przecież w pierwszych trzech edycjach Dom BB uczestnicy opuszczali pojedyńczo - najpierw zdobywca 3 miejsca, później drugiego a na końcu zwycięzca.bustram pisze: ↑10 maja 2019, 12:47 @Abbott
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN/TVN7] Big Brother
Na serio. Przepraszam jestem po pracy i staram się nadrobić. Nie gniewaj sięSpiderman0409 pisze: ↑10 maja 2019, 12:46 @Emikus Ty tak na serio pytasz?
Nadal nie wiem czy każdy widział filmik o sobie...
[TVN/TVN7] Big Brother
On starszy od niej 9 lat to robi swoje. Brak dystansu do siebie plus nadmiernie rozbudowane ego spowodowało, że dziewczyna mając szanse zostać może i nawet do końca wyszedł sam z programu i wypchnął ją. Dwa dni treningów z Igo i wymiękł przestraszył się walki ... jednostka aspołeczna.
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
1. no dobra luzik...Emikus pisze: ↑10 maja 2019, 12:56Na serio. Przepraszam jestem po pracy i staram się nadrobić. Nie gniewaj sięSpiderman0409 pisze: ↑10 maja 2019, 12:46 @Emikus Ty tak na serio pytasz?
Nadal nie wiem czy każdy widział filmik o sobie...
2. to chyba jeszcze sie nie obudziłeś do końca, bo już 2 osoby Ci napisały kto dostał wczoraj filmik