[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
No jak oni dziś bez obiadu to ja się nie dziwię, że się źle poczuł.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh też u lekarza.
[TVN/TVN7] Big Brother
Taa, "gruba konkurencja" odpadłaby już w najbliższą niedzielę a po niej zaraz Pawełek 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja też dzisiaj nie jadłem, a jakoś się trzymam
[TVN/TVN7] Big Brother
Czyszczenie zębów wykałaczką w trakcie załamania nerwowego swojej dziewczyny...
A niektórzy uważają Oleha za oblecha.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeszcze się okaże, że czymś się zatruli. W BBN odcinek o rotawirusach i przechowywaniu żywności
Ktoś tu narzekał, że nie rozmawiają o wege, może gdyby w ramach zakupów dostali wyłącznie produkty wege byłoby im łatwiej...
----

Ktoś tu narzekał, że nie rozmawiają o wege, może gdyby w ramach zakupów dostali wyłącznie produkty wege byłoby im łatwiej...
----
Radek też czuł się ok... także wiesz, pierwsze objawy się zgadzają

Ostatnio zmieniony 10 maja 2019, 20:51 przez Krukov, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Justyna chociaż na koniec klasa jednak.
Nie jak Andżela.
Nie jak Andżela.
-
- VIP Expert
- x 225
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek jakie zaskoczenie z tymi vege jajkami 

[TVN/TVN7] Big Brother
Mowa Juszes całkiem niezła. Miny Igora i Radka bezcenne.
Kopary opadły.
[TVN/TVN7] Big Brother
Szczęście Olka i Radzia po wyjściu Juszes ukazane na koniec. Chociaż tyle 

[TVN/TVN7] Big Brother
Właśnie obejrzałem dzisiejszy odcinek na TVN7.
Bardzo się zdziwiłem na koniec, kiedy powiedziano, że w związku z odejściem Justyny i Pawła głosowanie zostało przerwane.
Jak to? Przecież wczoraj była mowa, że można dalej wybierać między Kasią a rozwrzeszczanym, wulgarnym Zającem. Dzisiaj jednak produkcja zmieniła zdanie? I w niedzielę będą tylko nominacje?
Bardzo się zdziwiłem na koniec, kiedy powiedziano, że w związku z odejściem Justyny i Pawła głosowanie zostało przerwane.
Jak to? Przecież wczoraj była mowa, że można dalej wybierać między Kasią a rozwrzeszczanym, wulgarnym Zającem. Dzisiaj jednak produkcja zmieniła zdanie? I w niedzielę będą tylko nominacje?
[TVN/TVN7] Big Brother
Na FB i Insta ogłosili, że jest zakończone głosowanie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Głosowanie przerwane zostało przedpołudniem. Stąd wczoraj na końcowej planszy pokazano procentowe wyniki głosowania na uczestników.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN/TVN7] Big Brother
Nadrobiłam odcinek. Moim zdaniem nie pokazywał Justyny i Pawła w złym świetle, a nawet przeciwnie. W sumie mogą nawet obrócić to w swój sukces.