Wcześniej myślałem, że Bartek jest mądrzejszy. Takich prostaków jak Igor i Radek on ceni wyżej niż Justynę.

MEDIA BEZ WYBORU
Ja mam inne zdanie. Każdy w filmiku o sobie zobaczył jak go obgaduje Justyna i przyjął to z pokora, nikt cyrku nie robił. Natomiast Justyna widząc filmik o sobie- nie mogła tego przeżyć, wręcz całkiem zwariowała. To jak to jest? Ona była zdania, ze obgadać może każdego, ja natomiast nikt nie ma prawa. Ten odcinek tylko utwierdził każdego jaka to była zadufana w sobie egoistka.
Dla rozrywki widzów.
Może do czegoś dojdzie w życiu. A może imigranci tak mają, że czują, że muszą się specjalnie wykazać. To by tłumaczyło finansowy sukces pewnej nacji, która dopiero niedawno odzyskała własne państwo do którego mogą wrócić z emigracji liczonej w sumie tysiące lat.
Myślę, że filmik nie był głównym powodem jej odejścia z programu, chociaż był jednym z powodów. Trzeba też przyznać, że większość nie dostała tak mocnych filmików jak Justyna, a szkoda bo byłoby ciekawiejbalarion pisze: ↑10 maja 2019, 21:11 Każdy w filmiku o sobie zobaczył jak go obgaduje Justyna i przyjął to z pokora, nikt cyrku nie robił. Natomiast Justyna widząc filmik o sobie- nie mogła tego przeżyć, wręcz całkiem zwariowała. To jak to jest? Ona była zdania, ze obgadać może każdego, ja natomiast nikt nie ma prawa. Ten odcinek tylko utwierdził każdego jaka to była zadufana w sobie egoistka.
Wydaje mi sie ze tu chodzi kogo on lubi a nie kogo ceni. Powiedzial co czuje i jak najbardziej to bylo szczere.ditt pisze: ↑10 maja 2019, 21:05 Rozczarował mnie Bartek, kiedy powiedział, że wyjście Justyny i Pawła go ani ziębi, ani parzy, i że bardziej przejąłby się, gdyby odszedł Igor, Hanys albo Madzia.
Wcześniej myślałem, że Bartek jest mądrzejszy. Takich prostaków jak Igor i Radek on ceni wyżej niż Justynę.![]()
Zdecydowanie tak. Poza tym co z tego, że Justyna była na wielu z tych filmików, które oglądali inni, skoro nie było tam nic szczególnego.wiatriwoda pisze: ↑10 maja 2019, 21:35 Już raz to pisałem, ale napiszę drugi i ostatni, forma też ma znaczenie. Obgadywanie zwykłymi słowami, a wulgarnymi, robi różnicę, nie ważne kto by to mówił.
Może bał się, że jak zostanie przyjacielem Justynki, to ta po pewnym czasie nazwie go gó..nem?;kara pisze: ↑10 maja 2019, 21:42Wydaje mi sie ze tu chodzi kogo on lubi a nie kogo ceni. Powiedzial co czuje i jak najbardziej to bylo szczere.ditt pisze: ↑10 maja 2019, 21:05 Rozczarował mnie Bartek, kiedy powiedział, że wyjście Justyny i Pawła go ani ziębi, ani parzy, i że bardziej przejąłby się, gdyby odszedł Igor, Hanys albo Madzia.
Wcześniej myślałem, że Bartek jest mądrzejszy. Takich prostaków jak Igor i Radek on ceni wyżej niż Justynę.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości