[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
@bustram
Podczas ostatniej Areny Marlena przyznała, że żałuje iż odeszła z domu WB. Więc pozostaje jej jeździć na Areny teraz tylko.
Podczas ostatniej Areny Marlena przyznała, że żałuje iż odeszła z domu WB. Więc pozostaje jej jeździć na Areny teraz tylko.
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek umierający dzisiaj. Ledwo funkcjonuje. Ciekawe czy da radę siedzieć podczas live'a.
[TVN/TVN7] Big Brother
A co mu się stało ? Choroba dnia następnego ?
A rosołek Hanysa już zjadł ?

[TVN/TVN7] Big Brother
Za chwile BB Tydzień a później krótkie łączenie z Areną. Ciekawe czy Agnieszka zdradzi, rąbka tajemnicy
[TVN/TVN7] Big Brother
Zatrucie alkoholowe
Coś tam pochlipał tego rosołu bez klusek.

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli by nie było twistów i tylko na przykład 2 osoby nominowane, to przydał by się w poniedziałek lub wtorek freez lub coś innego z groźbą nominacji by trochę powiększyć grono.
-
- Użytkownik
- x 15
- x 57
[TVN/TVN7] Big Brother
Hehe właśnie Igor podsunął mu pomysł(Bartkowi), by poszedł do WB I poprosił o elektrolity. Całkiem serio. ,,masz lajfa dzisiaj po co się będziesz męczyc"

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja obstawiam że dziś nominują Kaśkę i Bartka.
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Madzie boli głowa zaraz chyba tabletkę weźmie. Oj już widzę na LIVE dzisiaj niektórzy to tam ledwo przytomni będą.
Madzie boli głowa zaraz chyba tabletkę weźmie. Oj już widzę na LIVE dzisiaj niektórzy to tam ledwo przytomni będą.
[TVN/TVN7] Big Brother
Justyna na insta mówi, że Radek, gdy był z nią w PZ doniósł na Oleha, że hajlował po czym później się do tego nie przyznał i cały hejt Olka był skierowany na nią, że doniosła do WB. Cały Radzio. Konfident.
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia flirtuje z Olkiem niestety, ją chyba obecność Justyny blokowała jeszcze a teraz się wkręciła tym bardziej że większość im kibicuje 

-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
Dlaczego niestety? Skoro jej się podoba, to niech się dziewczyna bawi. Nie jest powiedziane, że po programie muszą być razem.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 19:02 przez Direct, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skasowałem zbędne cytowanie.
Powód: Skasowałem zbędne cytowanie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja myślę, że to efekt tego, że jest co raz mniej ludzi w domu z którymi była na prawdę blisko.
-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
Zgadzam się z @bobaas
Zauważyliście jak oni myją te talerze? Jedynie spłukują je wodą, to jest trochę chore. Przecież ten rosół był tłusty, a Madzia nawet tych talerzy nie wytarła. Oleh w ten sam sposób mył miseczki po mizerii i było widać, że zostawały na nich zacieki ze śmietany!!!!
Zauważyliście jak oni myją te talerze? Jedynie spłukują je wodą, to jest trochę chore. Przecież ten rosół był tłusty, a Madzia nawet tych talerzy nie wytarła. Oleh w ten sam sposób mył miseczki po mizerii i było widać, że zostawały na nich zacieki ze śmietany!!!!
[TVN/TVN7] Big Brother
Wsadzają je potem do zmywarki - przecież nie myją ich ręcznie...