[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Broda z Igorem wyszli z PZ i mają za zadanie chyba przeprowadzić pogadankę z Olehem na temat Madzi.
-
- Użytkownik
- x 15
- x 57
[TVN/TVN7] Big Brother
Oplukiwali przed wlozeniem do zmywarki.Obserwator88 pisze: ↑12 maja 2019, 18:26 Zgadzam się z @bobaas
Zauważyliście jak oni myją te talerze? Jedynie spłukują je wodą, to jest trochę chore. Przecież ten rosół był tłusty, a Madzia nawet tych talerzy nie wytarła. Oleh w ten sam sposób mył miseczki po mizerii i było widać, że zostawały na nich zacieki ze śmietany!!!!
-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
No chyba, że do zmywarki, ale w takim razie nie wiem po co Oleh płukał w ten sposób sztućce przed ich włożeniem.
[TVN/TVN7] Big Brother
W sumie to nie wiem o co im chodziło. Momentami było poważnie a momentami to jakieś głupie żarty 

[TVN/TVN7] Big Brother
Że tak było to wszyscy widzieli, nawet tvn to pokazał, dziewczyna myśli że ludzie nie widzieli? Mogła to wygarnąć Radkowi w programie a nie teraz jazdy robi.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
To czego mi brakuje u Izy, to że jak wczoraj czy przedwczoraj Radek głównie, ale inni jechali po Kaśce, ona jako jej powierniczka niejako, choć by powiedziała, dajcie spokój czy coś w tym stylu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy ktoś wie kiedy wege-parka pojawi się w mediach. Myślę o Arenie, DDTVN czy choćby rozmowie prowadzonej z odchodzącymi uczestnikami na TVN kanale na youtube przez Franka czy Żaklinę?
[TVN/TVN7] Big Brother
@wiatriwoda Dokładnie, ale niestety taktyka Izy nie pozwala jej zareagować i komukolwiek się narazić.
[TVN/TVN7] Big Brother
Chyba Łukasz dziś wraca....
W opisie na insta ma: JESTEM w programie big brother. Jeszcze wczoraj było: BYŁEM........
W opisie na insta ma: JESTEM w programie big brother. Jeszcze wczoraj było: BYŁEM........
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Twoje oko spostrzegawcze? Jesli tak to grati 
Ciekawe
Ale może na tydzień.

Ciekawe

[TVN/TVN7] Big Brother
"Jestem w BigBrother" - może chodzi o obecność na Arenie ?
Coś pięknego:
Coś pięknego:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 18:58 przez bustram, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Activist
- x 506
- x 67
[TVN/TVN7] Big Brother
Chyba bum. Jak dobrze usłyszałem przed chwilą Agę w TVNie, głosowanie będzie przerwane!
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Aga powiedziała o ''przerwanym'' głosowaniu i o niespodziankach i planach WB dla mieszkańców, ale w sposób ogólny i tajemniczy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Głosowanie zostało przerwane powiedziała.Damianou18 pisze: ↑12 maja 2019, 18:58 Chyba bum. Jak dobrze usłyszałem przed chwilą Agę w TVNie, głosowanie będzie przerwane!