Za tydzień na 100% będzie nominowany. Przeczuwam, że Kasia obroni się i pozostanie w kolejną niedzielę i odpadnie Magda Zając lub Radek. Więc za tydzień pewnie nominacje większości to Kasia i Łukasz

MEDIA BEZ WYBORU
Za tydzień na 100% będzie nominowany. Przeczuwam, że Kasia obroni się i pozostanie w kolejną niedzielę i odpadnie Magda Zając lub Radek. Więc za tydzień pewnie nominacje większości to Kasia i Łukasz
Nie wygra nie ma na to szans, ale niech namiesza nawet jesli bedzie tydzień czy dwa
Madzia nie odpadnie. Niedawno w głosowaniu jak była nominowana to tylko 1% uzyskała xD Według mnie Madzia może dojść do finału.wiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:40 Pato już spiskują, Igor: powinien odpaść Łukasz, Kasia albo Madzia jako kolejny
...ale wiecie, że to tylko program rozrywkowy, a nie wieczór wyborczy żeby płakać nad wynikami?
Popłacz, prześpij się ... zobaczysz, jutro też jest dzień. To jet zabawa, gra ... wyluzujObserwator88 pisze: ↑12 maja 2019, 22:41 Łukasz to król dram, ale mogli dać go tylko na tydzień albo wpuścić kogoś innego.
On zepsuje relację Madzi i Oleha, a już tak fajnie się między nimi układało :/ Zaliczyli pocałunek i wszystko na nic, bo Madzia ma już kisiel w majtach na widok Łukaszka.
Zapewne Łukasz będzie się perfidnie kleił do Madzi, tylko po to, żeby wkurzyć Oleha, nie o takie dramy walczyłam :/ Fajnie było jak się kłócił z innymi uczestnikami, ale wkurzał mnie, gdy się kleił do Madzi, głupia decyzja TVN-u :/
Chce mi się płakać![]()
chyba dlatego przełączyli , bo Igor raczej nieświadomie, ale mówi kto powinien odpaść , czyli na kogo głosować .wiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:40 Pato już spiskują, Igor: powinien odpaść Łukasz, Kasia albo Madzia jako kolejny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości