Serio? Igor to falszywiec niby lubię Madzie a chcę żeby odpadła.wiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:40 Pato już spiskują, Igor: powinien odpaść Łukasz, Kasia albo Madzia jako kolejny

Kiedy w końcu burak Igor odpadnie
MEDIA BEZ WYBORU
Serio? Igor to falszywiec niby lubię Madzie a chcę żeby odpadła.wiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:40 Pato już spiskują, Igor: powinien odpaść Łukasz, Kasia albo Madzia jako kolejny
Jeszcze się okaże, że jutro będzie 6 osób nominowanych. W BB wszystko jest możliwe xDwiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:44 No właśnie zaleciało to złamaniem regulaminu, ale nominacje dopiero za tydzień, ale Igor się zapomniał, chyba ze stresu![]()
Dokładnie, rozmawiał o nominacjach, kto powinien odpaść więc złamał regulamin, ale wątpię żeby WB go ukarał.Spiderman0409 pisze: ↑12 maja 2019, 22:43chyba dlatego przełączyli , bo Igor raczej nieświadomie, ale mówi kto powinien odpaść , czyli na kogo głosować .wiatriwoda pisze: ↑12 maja 2019, 22:40 Pato już spiskują, Igor: powinien odpaść Łukasz, Kasia albo Madzia jako kolejny
Liczba nominowanych może się powiększyć hehe![]()
Może napisz "wyluzuj" tym osobom, które przez cały wieczór przeżywały, że Oleh nie został nominowany. Tekst "chce mi się płakać" był trochę taki na wyrost, by podkreślić swoje niezadowolenie w obecnej chwili. Oglądałam ostatnio głównie dla Madzi i dla Oleha, bo wiedziałam, że oni właśnie ostatnio się ze sobą bawią, bo to "zabawa, gra". Fajnie by się oglądało, gdyby Łukasz robił dramy z innymi osobami, ale skończy się na tym, że będzie w perfidny sposób leżał na Madzi, a ona wpatrzona w niego jak w obrazek, żal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości