[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Czemu Iza tak nagle się zaangażowała się, że spanie Łukasza koło Madzi.
-
- VIP Expert
- x 225
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Słuszna uwaga co do Igora...krista pisze: ↑12 maja 2019, 22:55 Świetne posunięcie z wejściem Łukasza. Jest to odpowiednia osoba żeby cokolwiek się zadziało i wyzwoliło w uczestnikach skrywane emocje. Może sprowokować Oleha i resztę, Oleh nabawił się kontuzji przed walką z Pawłemnominacje nie były zaskoczeniem, Igor nie nominował Bartka żeby ludzie nie pomyśleli że sugerował się Andżelą, Madzię nominował bo jest mocna i on o tym wie, punktacja w zadaniu dała mu do myślenia kto jest jak lubiany na zewnątrz, podpowiedż z zewnątrz była i zasugerował się tym. Facet myśli, główka pracuje. Radek podobnie, a głosy na Bartka to było do przywidzenia, zasugerowali się Andżelą.
Super że tyle osób nominowanych, ale to było do przewidzenia, mam nadzieję że jednak Radek odpadnie, zapracował na to w 100%.
I dlatego też Radek nagle nominował Madzie.... Bo widział te jej 10 punktów...
[TVN/TVN7] Big Brother
Izka jeszcze go nakręca. Próbuje go przekonać, żeby on wlazł na miejsce przy niej, bo tak Łukasz będzie spał...
Oj Iza lecisz w dół w moim rankingu bardzo. A Łukasz ci dezodorant przyniósł...
Oj Iza lecisz w dół w moim rankingu bardzo. A Łukasz ci dezodorant przyniósł...
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy Olek jest z Madzią? By mówi o niej w taki sposób jakby byli razem...
[TVN/TVN7] Big Brother
Izka jaka perfidna.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja tylko nie rozumiem czemu prawie wszyscy uczestnicy, w tym Iza traktują relację Olka i Madzi tak poważnie? Przecież to program nie życie..
[TVN/TVN7] Big Brother
Oj Iza Iza niech Ci puszcza filmik jak Oleh o Madzi mówił... Może by Ci się oczy otworzyły.
Bo Madzia po informacji ze Oleh jest sam pozwoliła się do siebie zbliżyć za bardzo i wszyscy uznali, że może coś z tego będzie.
Bo Madzia po informacji ze Oleh jest sam pozwoliła się do siebie zbliżyć za bardzo i wszyscy uznali, że może coś z tego będzie.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 23:03 przez Pepunia, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh też tak mówi, jakby ona to zaraz po finale 18 czerwca miała za niego wyjść 
Ten dzień szczerości to jedna z największych klap produkcji.
Juszes i Kaśce dowalili równo, ale Madzi już nie pokazali co Oleh o niej mówił...

Ten dzień szczerości to jedna z największych klap produkcji.
Juszes i Kaśce dowalili równo, ale Madzi już nie pokazali co Oleh o niej mówił...
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 23:04 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2457
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie wierzę, że nagle Iza miesza się w te sprawy, to chyba dalszy ciąg akcji romans, przedtem Igor i Radek mieli uświadomić Oleha w południe jakoś.
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz z prezentem dla Izy, bo może mu głupio, że ją oskarżył o te fajki przy zakupach
Ale zachowanie Izy bardzo niefajne.
Co tylko Iza zyska u mnie jakiś plus, to potem znów minus.

Co tylko Iza zyska u mnie jakiś plus, to potem znów minus.
-
- VIP Expert
- x 225
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Oni ida spać czy jakas imprezka sie szykuje?
[TVN/TVN7] Big Brother
A myślę, że Łukasz wie i mam nadzieję, że coś z tym zrobi. Bo nie mogę patrzeć jak ten oslizgly typ się do niej klei.
[TVN/TVN7] Big Brother
Izka do Oleha "Ty jesteś rozsądny facet".
Nie no hasło wieczoru
Nie no hasło wieczoru

[TVN/TVN7] Big Brother
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 23:06 przez Saba397, łącznie zmieniany 4 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Znowu pomyliłeś linkiKarol pisze: ↑12 maja 2019, 23:05 viewtopic.php?f=100&t=11521
Kto ma odpaść z Domu Wielkiego Brata? Głosujemy!