Tak, ta koło łóżka Igora, w małej sypialni ta koło wejścia, w salonie za kanapami i w jadalni w rogu.
[TVN7] Big Brother (2019)
- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie mogę jak Igor wygląda w tych dzwonach 

[TVN/TVN7] Big Brother
Jak mi brakowało tego burdelu w małej sypialni. I te dwa złączone łóżka... Król bałaganu wrócił na swe włości ! 

- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother
Haha, ciekawe czy im przygotują w jadalni metalowe talerze i sztućce połączone łańcuchem, to by było dobre.

[TVN/TVN7] Big Brother
Cieszę się, że Łukasz wrócił:D Wsadzę kij w mrowisko, ale dla mnie mógłby wygrać 

[TVN/TVN7] Big Brother
Niestety Radek przez te brode nie wyglada mi na faceta, ktory żyłby w PRL
, prędzej w dwudziestoleciu miedzywojennym 

[TVN/TVN7] Big Brother
Na dole pewnie będzie mega komuna 

[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio zawsze wypomina jak ktoś nie myśli o grupie.
Vide Izka i jej zakupy z papierosami, vide Izka i to, że zrezygnowała z papierosów za 10% ładowania, Łukasz z grafikiem sprzątania, Kaśka gdy czegoś nie zrobi w jakimś zadaniu... Wtedy wielki foch i jak tak można robić nie myśląc o grupie...
Ale jak on może bardzo wiele dać grupie, to nie, bo broda to świętość. Normalka w jego wypadku. Tylko zapewnienie o zwycięstwie by go ruszyło do tego kroku... Finał to też za mało
Vide Izka i jej zakupy z papierosami, vide Izka i to, że zrezygnowała z papierosów za 10% ładowania, Łukasz z grafikiem sprzątania, Kaśka gdy czegoś nie zrobi w jakimś zadaniu... Wtedy wielki foch i jak tak można robić nie myśląc o grupie...
Ale jak on może bardzo wiele dać grupie, to nie, bo broda to świętość. Normalka w jego wypadku. Tylko zapewnienie o zwycięstwie by go ruszyło do tego kroku... Finał to też za mało

[TVN/TVN7] Big Brother
Uczestnicy dalej wykazują się totalną niewiedzą na temat PRL. Igor mówi o nawykach mówienia GS, Społem, CPN, itd, w tych czasach . Wszystko przecież istnieje do dzisiaj xD
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Wielki Brat: Proszę Was jeszcze o chwilę cierpliwości.
Madzia: Dobrze, to się cierpliwie jeszcze.

Wielki Brat: Proszę Was jeszcze o chwilę cierpliwości.
Madzia: Dobrze, to się cierpliwie jeszcze.
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
A szary papier do d... im dali