[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Magda bardzo estetycznie. Kaśka znowu „ Jaką ty masz Magdo ładną sukienkę chciałabym mieć taką o wielki bracie proszę dostarczyć mi tu rajstopy „
Też wydaje Wam się, że jest taka roszczeniowa i rośnie jej ego ?
Weganka nagrywa non stop na Insta filmiki jak to zwierzaki sie ciesza ze wrocila jak jej dobrze wkleja pozytywne komentarze dla niej. Ona ma jakby świra ...
Też wydaje Wam się, że jest taka roszczeniowa i rośnie jej ego ?
Weganka nagrywa non stop na Insta filmiki jak to zwierzaki sie ciesza ze wrocila jak jej dobrze wkleja pozytywne komentarze dla niej. Ona ma jakby świra ...
[TVN/TVN7] Big Brother
tomasz_walek - tez sie kiedys zastanawial jak sie ma weganizm do picia alkoholu. Dlaczego uwazasz ze weganie nie powinni pic??
bee- Justyna ma swoj swiat i bardzo chce byc w nim szczesliwa
Kasia niestety jest bardzo dziecinna. Roszczeniowa to bardzo dobre okreslenie 
bee- Justyna ma swoj swiat i bardzo chce byc w nim szczesliwa

[TVN/TVN7] Big Brother
Czy nie uważacie, że taki wystrój domu jest ładniejszy niż na co dzień ?
[TVN/TVN7] Big Brother
Mam takie samo zdanie o Justynie i tym “ktorego rece sa warte miliony dolarow” jak sama Justyna mowila. Wszystko robili tylko na pokaz, nawet placzki. A jak dotarlo do nich, ze wszyscy ich rozszyfrowali, to uciekli. Nikt tak nie gardzil mieszkancami jak oni.tomasz_walek pisze: ↑13 maja 2019, 13:28 Witam,
Justyna Paweł - Justyna to chyba najgorszy uczestnik w tej edycji. Najbardziej konfliktowa, i wiecznie narzucajaca swoje zdanie innym. Ktoś tu kiedyś pisał że słodziaki to grupa "inteligencka", w odróżnieniu od pato, natomiast ja uważam odwrotnie, Justyna, a szczególnie Paweł to cwierć inteligenci - serio Paweł czasami przypominał mi Stiflera z WS. Pozatym ja jako weganin jestem zawiedziony taką reprezentacją w WB. Weganin nie powinien pić alkoholu. Czipsy nie są wegańskie, a widziałem że Justyna je jadła.
Szulim, Ohme są bardzo stronniczy, nie powinni tacy byc. Ich rola powinna się ograniczyc tylko do komentowania wydarzeń a nie wydawania własnych opinii na temat uczestników, które jak pisałem są bardzo stronnicze w kierunku słodziaków.
Co do pani A. - Miszczak powinien ja dawno wywalic I pewnie by to zrobil, ale mysle, ze negatywnej prasy w zw. z tym sie obawia. Ze “prowadzaca- twarz programu byla tak slaba, ze musieli ja zmienic”.
Po 1sze- zero znajomosci programu, to wrecz hanba. Nie wie nawet kto jak sie nazywa. Udaje, ze streamy oglada. Jest tak olewcza i rozkojarzona, ze nawet w trakcie nominacji w ogole nic nie slucha, nie notuje- I bez przerwy musza ja ratowac i na ucho jej mowic.
Po 2gie- ta wspomniana stronniczosc. Chyba jeszcze nigdy nie widzialem programu, zeby prowadzacy otwarcie pokazywal z kim sympatyzuje, a kogo darzy niechecia. Poczawszy od Justyny- zachwytami nad nia, chwaleniem jej “udawanego weganizmu”, poprzez wrecz chamskie i bezczelne ataki na Angelike. W czym pani A. jest od niej lepsza, zeby atakowac o akcje z Igorem, ze “zobaczymy co pasazerowie powiedza”. Gdyby Angelika pomyslala, to by jej tak mogla na to pocisnac, ze wyszla by ze studia I spokoj by byl. Wystarczyloby cos w stylu “to nie ja mialam 5mezow I to nie ja teraz jestem nianka pana S., wiadomo dlaczego”. A. jest znana z braku zasad, a innych chce wychowac- to jest szczyt
Ostatnio zmieniony 13 maja 2019, 14:26 przez balarion, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 2
- x 8
[TVN/TVN7] Big Brother
Kati33 - Zależy od tego jak postrzega się weganizm, jeżeli jestes weganem z pobudek zdrowotnych, tylko i wyłącznie dla zdrowia, to w hierarchi zdrowotnej używki typu alkohol, papierosy są wyżej od diety roślinnej.
W skrócie jeżeli ktoś decyduje się na dietę roślinną dla zdrowia, wczesniej powinien zostac abstynentem.
Weganizm z pobudek etycznych to nie moja bajka, ale czy nie jest hipoktyzją że człowiek może się nachlać, naćpać ale pozostaje w zgodzie z naturą ponieważ żadne zwierze nie cierpi przez ich uzywki?
A co do czipsów to wydaje mi się że każde tanie czipsy typu lays crunchip są smarowane wzmacniaczem smaku, tłuszczem zwierzęcym po prostu
W skrócie jeżeli ktoś decyduje się na dietę roślinną dla zdrowia, wczesniej powinien zostac abstynentem.
Weganizm z pobudek etycznych to nie moja bajka, ale czy nie jest hipoktyzją że człowiek może się nachlać, naćpać ale pozostaje w zgodzie z naturą ponieważ żadne zwierze nie cierpi przez ich uzywki?
A co do czipsów to wydaje mi się że każde tanie czipsy typu lays crunchip są smarowane wzmacniaczem smaku, tłuszczem zwierzęcym po prostu
[TVN/TVN7] Big Brother
Mieli chyba po 11 czy 12 lat kiedy PRL się skończył, także z tym "zorientowaniem" bym nie przesadzał

Bartek chyba już poirytowany kurami, bo ciągle je przepędza albo kopie

[TVN/TVN7] Big Brother
tomasz_walek- dzieki za wyjasnienie
Przy tych imprezach cotygodniowych tez o tym myslalam. Justyna ciagle sie produkowała o zdrowym odzywianiu, a w piciu alkoholu jak widac nie widziala nic niezdrowego. Skladu chipsow nigdy nie analizowalam a to dlatego ze ich wcale nie potrzebuje. Mozliwe , ze sa tam dodatki odzwierzece. Jak widac Justyna wiele robi na pokaz. Nie wspomne o jej " facecie"
Bustram, moze i byli dzieciakami, ale powinni cos pamietac. Historie chyba tez w szkole mieli

Bustram, moze i byli dzieciakami, ale powinni cos pamietac. Historie chyba tez w szkole mieli

[TVN/TVN7] Big Brother
Łukanio stał się teraz przodownikiem pracy, podłogę myje, zabawnie się na to patrzy 

-
- VIP Expert
- x 226
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Kartki na alkohol powinni zabrać Bartkowi za kopanie kur 

[TVN/TVN7] Big Brother
jeśli chodzi o czipsy, to mam akurat w domu paczką Crunchipsów i nie ma w składzie nic odzwierzęcego. tłuszczem jest olej słonecznikowy. jedyne, co w jakikolwiek sposób może sugerować cokolwiek związanego z mięsem to jakiś aromat dymu wędzarniczego. ale to tylko drogą skojarzeń, że wędzi się najczęściej mięso i ryby.tomasz_walek pisze: ↑13 maja 2019, 14:25 Kati33 - Zależy od tego jak postrzega się weganizm, jeżeli jestes weganem z pobudek zdrowotnych, tylko i wyłącznie dla zdrowia, to w hierarchi zdrowotnej używki typu alkohol, papierosy są wyżej od diety roślinnej.
z alkoholem jest chyba trochę bardziej skomplikowanie - większość win na przykład nie jest wegańskich, bo do ich filtrowania używa się czegoś z ryb (nie pamiętam czego dokładnie, ale pewnie można znaleźć gdzieś to info) i gdy ostatnio szukałam wina dla koleżanki weganki, to w całym Auchanie znalazły się 2 tylko będące na pewno wegan. są ponoć jakieś marki twierdzące, że są wegan friendly ale nie mają certyfikatu, więc pewności nie ma. nie wiem natomiast, jak jest z innymi alkoholami, w tym whisky.
Justyna mówiła, że jest weganką z powodów ideologicznych, więc argument że niezdrowe to akurat nie ma tu zastosowania. nie musi jeść/pić zdrowo, ważne żeby nie odzwierzęco.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kaśka jest roszczeniowa i niewdzięczna do tego, jak dziewczyny mogły sobie wybrać prezent to wybrały dla Kaśki sukienke bo nie ma w czym chodzić ale jakoś podziękowań nie widziałam, narzekała za to że za duża i dała do zrozumienia że jej się nie podoba, nieładnie się zachowałaKati33 pisze: ↑13 maja 2019, 14:06 tomasz_walek - tez sie kiedys zastanawial jak sie ma weganizm do picia alkoholu. Dlaczego uwazasz ze weganie nie powinni pic??
bee- Justyna ma swoj swiat i bardzo chce byc w nim szczesliwaKasia niestety jest bardzo dziecinna. Roszczeniowa to bardzo dobre okreslenie
![]()

[TVN/TVN7] Big Brother
Tak jak wiele wkurzało mnie w Justynie i Pawle to już trochę na siłę wymyślacie. Justyna sama mówiła, że dostała chipsy wege. A czemu nie miałaby pić alkoholu? Nie przestała jeść mięsa, żeby się zdrowo odżywiać. Sama również mówiła, że lubi zjeść fast-foody czy słodycze (wege).
Oni to też są ludźmi i mogą lubić się napić i czasem zjeść coś niezdrowego...
Oni to też są ludźmi i mogą lubić się napić i czasem zjeść coś niezdrowego...
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Iza została babką klozetową hah.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pasuje do Izy ta rola