[TVN7] Big Brother (2019)
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Nominacje są od uczestników, i póki Kasia bedzie w programie to bedzie nominowana
, a o wyjscie decyduja na szczęście widzowie

[TVN/TVN7] Big Brother
Mi również wychodzi 101%. Pewnie grafik był na % i liczby mu się pomyliły

[TVN/TVN7] Big Brother
Ten tydzień jest fantastyczny, wszyscy na wszystkich nadają i każdy jest w jakimś spisku
Nieco dziwne, że podali tak te wyniki głosowania. Mam nadzieję, że nie będzie tak, że zwolennicy Radka się zmobilizują i zaczną głosować na Kasię. Przewaga niby duża, ale różnie to może być. Ja zamierzam coś jeszcze na Radka dorzucić na wszelki wypadek

Nieco dziwne, że podali tak te wyniki głosowania. Mam nadzieję, że nie będzie tak, że zwolennicy Radka się zmobilizują i zaczną głosować na Kasię. Przewaga niby duża, ale różnie to może być. Ja zamierzam coś jeszcze na Radka dorzucić na wszelki wypadek

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Najlepszy tydzień i komedia 

[TVN/TVN7] Big Brother
Afera papierowa 

[TVN/TVN7] Big Brother
Boże co oni chca od tej Kasi ? ??????? Takie jest nasze spoleczenstwo uniepodlejesz im i gotowe jakie to smutne ....... Radka Ekonoma wywala na zbity pysk a za nim Ize.
[TVN/TVN7] Big Brother
Gdzie pokazali wyniki ? plisssss
[TVN/TVN7] Big Brother
Po odcinku na tvn7
[TVN/TVN7] Big Brother
Przynajmniej czytają Biblię, co polskim katolikom bardzo rzadko się zdarza. Co piszę jako osoba zaliczająca się do "wojującego ateizmu".
Ale przecież w naszej kulturze do zlewu sikają tylko prawdziwe samce alfa co się swoim kobietom nie kłaniają. A podobno Łukasz taki zniewieściały...
[TVN/TVN7] Big Brother
No są świetni. Ale trochę mam wrażenie, że mimo wszystko Kasia bierze to do siebie zbyt personalnie... Ale widzę, że już się śmieje ale chyba boli ja, że znowu na nią jakieś podejrzenia. A przecież teraz to zabawa.
- rafal_rambo
- Obserwator
- x 10
- x 153
[TVN/TVN7] Big Brother
Taki urok tego tygodnia. Kasia zostanie pewnie kozłem ofiarnym, by wróg ludu Igor mógł pozostać niewykryty
.

[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]

[TVN/TVN7] Big Brother
dokładnie takie maja zadanie
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]