[TVN7] Big Brother (2019)
-
- Użytkownik
- x 2
- x 8
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz powinien wylecieć na zbity pysk za złamanie regulaminu, za to co powiedział Madzi o Olku na molo dzisiaj w odcinku. Niech się ten głupi pedał nie wtrąca do ich spraw, mam nadzieję że go Olek nauczy kultury na ringu.
Dozywotni ban za "pedała". / Karol
Dozywotni ban za "pedała". / Karol
[TVN/TVN7] Big Brother
I właśnie dlatego nie podoba mi się to pokazywanie procentów.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie ważne kto nominowany, ale nie powinni tego pokazywać.
[TVN/TVN7] Big Brother
Mi też wszystko jedno czy to będzie Kasia czy Radek, bo najbardziej chciałabym usunięcia Magdy Z. Te procenty to prosta manipulacja widzami.
[TVN/TVN7] Big Brother
To nie jest żart.MB89 pisze: ↑14 maja 2019, 22:35Dobry żartditt pisze: ↑14 maja 2019, 20:59 Bojkę się, że teraz ludzie rzucą się do ratowania Radka.
A ja bardzo chcę, by to on odpadł.
Sam fakt, że Radek wyżej cenił sobie dwóch największych patusów (Maćka i Kubę) od najinteligentniejszych uczestników (Justyna, Kasia, Łukasz), powoduje, że nie chcę go oglądać w tym programie.![]()
Radek pokazał się w tym programie z tak złej strony, że zasługuje na to, by przegrać w niedzielę z trzema młodymi dziewczynami i Bartkiem.
Tak jak pisałem, Polacy to mądry naród, więc wyrzucą go z programu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Mam tylko nadzieję, że jak wyniki mocno się zmienią to znowu pokażą procenty za 2-3 dni.
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
I Ty mówisz o kulturze, nazywając Łukasza pedałem?tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:49 Łukasz powinien wylecieć na zbity pysk za złamanie regulaminu, za to co powiedział Madzi o Olku na molo dzisiaj w odcinku. Niech się ten głupi pedał nie wtrąca do ich spraw, mam nadzieję że go Olek nauczy kultury na ringu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Widzę że pustak próbuje mi coś wmówić, no coż. Jaki nick taki piszący.o.-___-.o pisze: ↑14 maja 2019, 22:48Na przykład w osobie MB89. Ty myślałeś, że gimbaza kończy się po wyjściu z wieku nastoletniego? U niektórych to nawet 3 na początku nie pomoże. I taki jest mniej więcej rozkład statystyczny fanów patogrupy. Zresztą nawet już można to w tym wypadku poznać po liczbie znaków "!".Mogę spytać o pochodzenie pseudonymu Imon? Oglądam czasem na YT kanał Imon_Snow, ale wydaje mi się, że tamte dziewczyny nie z Polski.
Ostrzeżenie za wyzywanie innych użytkowników forum / Karol
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie powinni pokazywać tych procentów, bo to może wpłynąć na wyniki poprzez nagłą mobilizację fanów danej osoby.
Iza chyba trochę podejrzewa Łukasza, będzie się musiał pilnować, wykonując swoją misję
Iza chyba trochę podejrzewa Łukasza, będzie się musiał pilnować, wykonując swoją misję

-
- Użytkownik
- x 2
- x 8
[TVN/TVN7] Big Brother
Radek na bank zostaje. Nie ma szans żeby najbardziej inteligenty uczestnik wyleciał kiedy zostaje taki ktoś jak Łukasz chociażby.ditt pisze: ↑14 maja 2019, 22:53To nie jest żart.MB89 pisze: ↑14 maja 2019, 22:35Dobry żartditt pisze: ↑14 maja 2019, 20:59 Bojkę się, że teraz ludzie rzucą się do ratowania Radka.
A ja bardzo chcę, by to on odpadł.
Sam fakt, że Radek wyżej cenił sobie dwóch największych patusów (Maćka i Kubę) od najinteligentniejszych uczestników (Justyna, Kasia, Łukasz), powoduje, że nie chcę go oglądać w tym programie.![]()
Radek pokazał się w tym programie z tak złej strony, że zasługuje na to, by przegrać w niedzielę z trzema młodymi dziewczynami i Bartkiem.
Tak jak pisałem, Polacy to mądry naród, więc wyrzucą go z programu.
-
- Użytkownik
- x 2
- x 8
[TVN/TVN7] Big Brother
A co nie jest? Sam się przyznał.nieistotne1 pisze: ↑14 maja 2019, 22:55I Ty mówisz o kulturze, nazywając Łukasza pedałem?tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:49 Łukasz powinien wylecieć na zbity pysk za złamanie regulaminu, za to co powiedział Madzi o Olku na molo dzisiaj w odcinku. Niech się ten głupi pedał nie wtrąca do ich spraw, mam nadzieję że go Olek nauczy kultury na ringu.
- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
WB znowu pomylił guziki i wszyscy usłyszeli pytanie do Bartka w PZ.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie sadzę, by Radek na bank został, bo w tej chwili na niego jest 47% głosów, a na pozostała czwórkę razem wziętą - 53%.tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:57Radek na bank zostaje. Nie ma szans żeby najbardziej inteligenty uczestnik wyleciał kiedy zostaje taki ktoś jak Łukasz chociażby.
Poza tym Radek nie jest najbardziej inteligentnym uczestnikiem, choćby właśnie Łukasz bije go pod tym względem na głowę. Łukasz w końcu skończył psychologię na Uniwersytecie Jagiellońskim, a Radek chyba nie skończył żadnych studiów.
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
Jest Biseksualistą bądź homoseksualistą, słowo pedał ma negatywną konotację i jest po prostu obraźliwe. Naprawdę muszę Ci to tłumaczyć?tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:58A co nie jest? Sam się przyznał.nieistotne1 pisze: ↑14 maja 2019, 22:55I Ty mówisz o kulturze, nazywając Łukasza pedałem?tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:49 Łukasz powinien wylecieć na zbity pysk za złamanie regulaminu, za to co powiedział Madzi o Olku na molo dzisiaj w odcinku. Niech się ten głupi pedał nie wtrąca do ich spraw, mam nadzieję że go Olek nauczy kultury na ringu.