Sądzisz, że Łukasza trzeba nakłaniać do tego, by nie ufał Radkowi? Naiwny jesteś, oj naiwny.
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Lepiej nie robić śniadań w takiej sytuacjimarta11654 pisze: ↑18 maja 2019, 12:20 Skoro Kasia wszyskich budzi żeby jej towarzyszyli przy śniadaniu to mogła zrobić tez innym, a nie tylko sobie

[TVN/TVN7] Big Brother
Za co mają się wstydzić rodziny Radka i Izy? Z Decybelem się zgadzam, porażka totalna, ale Radek i Iza? Spośród wszystkich uczestników, którzy są w domu chyba jako jedyni mogą wyjść z podniesioną głową., może jeszcze Bartek, chociaż wczoraj miał niezły odpał na imprezie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kaktus- Kasia powinna zostac , bo Kasia jest
- ineligentniejsza od Radka mimo ze o wiele mlodsza
- nie jest homofobka i rasistka
- jest szczera
- ladnie spiewa
Radek
- uwaza sie za najmadrzejszego
- obgaduje i manipuluje
- jest nieszczery
- jest cwany
- jego inteligencja pozostawia wiele do zyczenia
- ineligentniejsza od Radka mimo ze o wiele mlodsza
- nie jest homofobka i rasistka
- jest szczera
- ladnie spiewa
Radek
- uwaza sie za najmadrzejszego
- obgaduje i manipuluje
- jest nieszczery
- jest cwany
- jego inteligencja pozostawia wiele do zyczenia
[TVN/TVN7] Big Brother
Tam nikt nie robi śniadania dla wszystkich, jeśli się na to nie umówili wcześniej. Poza tym to czemu miałaby im to śniadanie zrobić?marta11654 pisze: ↑18 maja 2019, 12:20 Skoro Kasia wszyskich budzi żeby jej towarzyszyli przy śniadaniu to mogła zrobić tez innym, a nie tylko sobie

Ostatnio zmieniony 18 maja 2019, 12:33 przez bobaas, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Widziałaś wczoraj całą sytuację? Rozmowę Radka z Łukaszem , a później to co Kasia odstawiła w kuchni? Jak bardzo jej nie pasowało, że Łukasz chce poprawić relacje z Radkiem? Jak próbowała nakłonić go, żeby tego nie robić, podpierając sią nawet jakąś opinią Justyny sprzed miesiąca. To było tak słabe, że aż żenujące.
-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
Kasia nic nie wnosi do tego programu, na imprezach jej nie ma. Jest tam zupełnie niepotrzebna, powinna odpaść już dawno temu. Widać, że to towarzystwo jej nie odpowiada, a i ona nie odpowiada temu towarzystwu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Obserwator88- gdyby wyznacznikiem wygranej w tym programie mialaby byc chęć popicia i imprezowwania , to chyba Magda Z powinna wygrac co? No ladne ty masz kryteria. Kazdy pijaczek lepszy od fajnej babki? 

[TVN/TVN7] Big Brother
Wcześniej Radziu z Igorem chcieli brać Kasię "na dwa baty", ona uciekła. Powiedziała Łukaszowi że nie będzie z tego robić dram, zapomni o sprawie.
[TVN/TVN7] Big Brother
I ja to rozumiem. Szczerze, to nawet nie chodzi o jej zachowanie, może sobie robić co chce i jak chce, nie ona jedna tak się bawi...tylko nie powinna zapominać gdzie jest, to że wyłącza się jej myślenie i przestaje myśleć o rodzinie, jaką siarę im robi, o pracy gdzie jej sława z programu wcale jej nie pomoże, dla mnie to nie jest ok.
[TVN/TVN7] Big Brother
Uczestnicy rozmawiają co było wczoraj. Podobno WB w nocy robił sobie z nich jaja, były teksty typu "Radku czy mam zadzwonić do Twojej żony?" 

- marta11654
- Użytkownik
- x 102
- x 100
[TVN/TVN7] Big Brother
Może źle się wyraziłam, że budzi wszystkich. Chodziło mi bardziej o Łukasza. Bo zrobiła sobie śniadanie, zaczyna jeść i nagle biegnie na górę i go budzi i zaprasza na dół na śniadanie, a on: "A zrobiłaś już", na co Kasia: "Tak, sobie". Więc skoro nie chciała jeść sama to swojemu koledze mogła zrobić.bobaas pisze: ↑18 maja 2019, 12:32Tam nikt nie robi śniadania dla wszystkich, jeśli się na to nie umówili wcześniej. Poza tym to czemu miałaby im to śniadanie zrobić?marta11654 pisze: ↑18 maja 2019, 12:20 Skoro Kasia wszyskich budzi żeby jej towarzyszyli przy śniadaniu to mogła zrobić tez innym, a nie tylko sobieŻeby im się podlizać i póżniej być obgadywaną za placami? Dodatkowo wszyscy spią, zwleką się nie wiadomo kiedy. Nie wiadomo kto chce jeść sniadanie i co chce jeść. Bartek nie chce na przykład. Wspólne sniadania były praktycznie tylko w tygodniu z punktami obywatelskimi.
[TVN/TVN7] Big Brother
kurczę, tak oglądam nagranie z tego jak Magda dobierała się do Igora... https://streamable.com/idrrp
czy tylko moim zdaniem to można podciągnąć pod próbę gwałtu albo molestowanie? facet nie ma się jak bronić, bo leży z urwanym filmem a ta na niego włazi i smyra go po kroczu. gdyby jakiś facet tak potraktował kobietę to od razu cały kraj by krzyczał, że zboczeniec i gwałciciel, a tutaj sytuacja jest taka sama - Igor wręcz unikał Decybela cały wieczór, ona odstawiała jakieś tańce godowe, na które on nie miał ochoty... no to poczekała aż polegnie w ciężkiej walce z alkoholem i wykorzysta go. bardzo, bardzo mi się to nie podoba. powinna za to wylecieć dyscyplinarnie lub co najmniej dostać ostrzeżenie od WB.
czy tylko moim zdaniem to można podciągnąć pod próbę gwałtu albo molestowanie? facet nie ma się jak bronić, bo leży z urwanym filmem a ta na niego włazi i smyra go po kroczu. gdyby jakiś facet tak potraktował kobietę to od razu cały kraj by krzyczał, że zboczeniec i gwałciciel, a tutaj sytuacja jest taka sama - Igor wręcz unikał Decybela cały wieczór, ona odstawiała jakieś tańce godowe, na które on nie miał ochoty... no to poczekała aż polegnie w ciężkiej walce z alkoholem i wykorzysta go. bardzo, bardzo mi się to nie podoba. powinna za to wylecieć dyscyplinarnie lub co najmniej dostać ostrzeżenie od WB.
[TVN/TVN7] Big Brother
No to rzeczywiście musieli być mocno zdesperowani. Ale nie dziwię się - gdybym miał na karku Decybela każda wydawałaby mi się atrakcyjna