[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Uważam, że nie odpuści, po trupie do celu. Zauważyliście jak się ożywiła, toż to normalnie CUD!
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor popełnił morderstwo na szerszeniu
Igor: "a Justyna by się bawiła z nim". Radek: "nie, z szerszeniem by się nie bawiła"
Niemniej jednak jeśli wegeparka ogląda streama to teraz pewnie pokutują za tego szerszenia

Niemniej jednak jeśli wegeparka ogląda streama to teraz pewnie pokutują za tego szerszenia

-
- Użytkownik
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
hahahaha, a te jego teksty - "co ject cieplejsze?"iip, itd,, poza tym od początku nominował Łukasza - mówiąc, że z kimś takim nie ma żadnego kontaktu - kanalia!.Kaktus pisze: ↑18 maja 2019, 23:20 Justyna potwierdza na YT, że Radek NIE jest homofobem, czy rasistą
https://streamable.com/ujac5
[TVN/TVN7] Big Brother
A gdzie Lukanio?? ahhh on przyszedl przespac program buhaha
[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio w nocy proponował, że dzisiaj spotkać się z Ukaniem na molo.
Znowu zapomniał, tylko po pijaku odważny.
Znowu zapomniał, tylko po pijaku odważny.
[TVN/TVN7] Big Brother
A gdzie Lukanio?? ahhh on przyszedl przespac program buhaha
[TVN/TVN7] Big Brother
Niech więc spada do rodziny(Radek), o ile, po ostatniej nocy jeszcze ją ma!

[TVN/TVN7] Big Brother
Moze to nie odwage chodzi, a o to ze byl pijany i poprostu zapomniall. Czasem trzeba byc bardziej obiektywnym , no chyba ze w programie jest ktos bardzo bliski

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja mam tak, że lubię włączyć sobie stream BB i robić w tym czasie inne rzeczy, słuchając w słuchawkach co gadają. Teraz włączyłem sobie ten filmik i zająłem się innymi rzeczami aż w pewnym momencie wydawało mi się, że słucham streama. Ona dokładnie tak samo gada, że można się zapomniećKaktus pisze: ↑18 maja 2019, 23:20 Justyna potwierdza na YT, że Radek NIE jest homofobem, czy rasistą
https://streamable.com/ujac5

[TVN/TVN7] Big Brother
wszyscy z pato mają dziwną amnezję z ostatniej nocy, łącznie z Radziem 

[TVN/TVN7] Big Brother
Czekają na niespodziankę, myślą, o tej porze to alko, się zdziwią. Decybel zamilkł - wino się skończyło.

[TVN/TVN7] Big Brother
Po alko obiecanki cacanki a na trzeżwo amnezja
Łukasz zbiera siły na liva

Łukasz zbiera siły na liva