Przede wszystkim Ty widzisz problem i martwisz się o psychikę córki Zając. Masz narzędzia by zgłosić zachowanie Magdy jako złej matki. Nie robisz tego, bo twierdzisz że to nie twoja brocha. A psychika dziecka ponoć nadal zagrożona.Imon pisze: ↑20 maja 2019, 17:52Uważasz, że:
1. Nocne harce decybel po alko są jak najbardziej ok, i nie mają żadnego wpływu na psychikę dziecka,
czy może
2. decybel przesadza z nocnymi harcami po alko, mają wpływ na psychikę dziecka ale nie należy o tym wspominać i udawać, że nic się nie stało ... a ludzie i tak zapomną.
czy może
3. inne.
Bardzo jestem ciekawa Twojego punktu widzenia.
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
rozumiem, najlepiej chować głowę w piasek

jeśli uważasz, że postępuję niewłaściwie, to masz swój pogląd na ten temat.
Już wszystko zrozumiałam z kim wdałam się w niepotrzebną dyskusję.
PS.
Bardzo wszystkich przepraszam, że muszą to czytać.
W tym momencie kończę ten temat.

jeśli uważasz, że postępuję niewłaściwie, to masz swój pogląd na ten temat.
Już wszystko zrozumiałam z kim wdałam się w niepotrzebną dyskusję.
PS.
Bardzo wszystkich przepraszam, że muszą to czytać.
W tym momencie kończę ten temat.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2019, 19:27 przez Imon, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dzieci w szkole nie oglądają tego typu programów, więc wątpię, aby dokuczali jej córce. Za to rodzice i mieszkańcy na pewno wezmą Magdę na języki, ale to Lubelszczyzna, tam jeśli ktoś ogląda to raczej tylko w telewizji, a na TVN7 ją pokazują akurat elegancko. Być może niektórzy mają wykupiony stream ale treści ze streamu się tak nie roznoszą jak te z telewizji. W dodatku na wsiach wszyscy są przaśni i głośni, więc podejrzewam, że nie będą się specjalnie dziwić jej zachowaniu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale tak to jest już nikt nie pamięta co było. Co mówił co robil, jest miłość ludzie się cieszą. 7 osób nominowanych to przesada.
Przy okazji przewinelam sobie te ich występy, super to wyszło. Ktoś pisał, że Iza powinna być dyrektorka. O nie nie, wyobraźcie sobie zamiast Izy drewniana Magdę Z. jako prowadząca z Bartkiem, już pokazala swój kunszt aktorski podczas grania w "Listach do B"
Przy okazji przewinelam sobie te ich występy, super to wyszło. Ktoś pisał, że Iza powinna być dyrektorka. O nie nie, wyobraźcie sobie zamiast Izy drewniana Magdę Z. jako prowadząca z Bartkiem, już pokazala swój kunszt aktorski podczas grania w "Listach do B"
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja bym się jeszcze wstrzymał z tym kto jest tak właściwie nominowany. Wielki Brat dzis powiedział, ze wystawi mieszkancow na próbę za pomoca gier losowych. I ze bedzie do wygrania immunitet lub automatyczna nominacja. Ale ani w komunikatach WB ani a kartkach nie było info, że automatyczna nominacja do OPUSZCZENIA DOMU WB. Moze tu byc kolejny twist
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
Też spodziewam się jeszcze jakiejś "próby" dla uczestników.
[ Spoiler ]
Też spodziewam się jeszcze jakiejś "próby" dla uczestników.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor w roli Magdy Gessler może być fajny, Iza mam wrażenie, że dziś mocno promowana, jeśli cały tydzień tak będzie, to nie będzie to przypadek.
[TVN/TVN7] Big Brother
Hej,
Pewnie już padało te pytanie..ale czy można cofać nagrania ? Z Waszych wypowiedzi czasem wnioskuję, że tak..ale niestety próbuję i nic mi nie wychodzi
z góry dziękuję za odpowiedź 
Pewnie już padało te pytanie..ale czy można cofać nagrania ? Z Waszych wypowiedzi czasem wnioskuję, że tak..ale niestety próbuję i nic mi nie wychodzi

[TVN/TVN7] Big Brother
Chodzi Ci o stream? Można ale najlepiej robić to na komputerze. Najwygodniej, bo można znaleźć dokładne minuty. Na TV chyba nie można.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Pomysł na KR jest niezły, szczególnie, że nie wiedzą jak rozegrać zadanie, by liczyło się na plus do budżety 

[TVN/TVN7] Big Brother
Igor jak się wczuwa w rolę 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor wymiata 

[TVN/TVN7] Big Brother
Przecież to Ty chowasz głowę piasek, bo uważasz, że pracownicy MOPS-u też mają telewizję, więc nic nie musisz robić jak widzisz niebezpieczeństwo
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia do Igora: życzy pan sobie widok na jezioro czy na kurnik?

Igor lepszy od Geslerowej

Igor lepszy od Geslerowej
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia w tym zadaniu prześmieszna