Haha , dobre z tym ze Olek ma 21 lat czyli on jest 10 lat mlodszy. W tym wieku to duza roznica wieku. Mimo ze ona zachowuje sie jak 17 latka to jednak chyba hormonalnie jest rozwinieta na 30 latke, dlatego w tym wieku juz niema takiej potrzeby przytulania itp.wiatriwoda pisze: ↑21 maja 2019, 15:04 Łukasz usłyszał wczoraj, że Madzia powiedziała do Olega: wydoroślej, o dziwo stwierdzili, że to było za mocne, Łukanio chyba przez pranie mózgu w domu też stracił wyczucie.
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
No to jednak Oleh myśli, że jak Madzia będzie chciała zostać w Londynie to on tam też pojedzie... No pewnie, mieszkanie za free, naiwną dziewczynę wykorzysta a co w Londynie by pomieszkał to jego. Cwaniaczek 
Ogólnie to mnie bawi, że on już planuje z nią jakoś przyszłość po programie. Jakby już byli w jakimś poważnym związku. Prawie, że małżeńskim. On ma coś z percepcją nie tak.

Ogólnie to mnie bawi, że on już planuje z nią jakoś przyszłość po programie. Jakby już byli w jakimś poważnym związku. Prawie, że małżeńskim. On ma coś z percepcją nie tak.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja też żyję w zupełnie innym świecie niż Madzia, ale też bez przesady, trzeba trochę tolerancji wykazywać, a nie być tak jak Oleh, który na wszystko co mu nie pasuje reaguje agresją. Poza tym widział chyba jak Madzia wygląda i słyszał jakich ma znajomych, zanim postanowił rozwijać tę relację.balarion pisze: ↑21 maja 2019, 15:58 Powoli jest mi Oleha żal. To on wchodzi w kosmiczny świat Madzi, nie odwrotnie. Transy, geje, chłopaki z biustonoszami na szpilkach i z ustami wymalowanymi, narkotyki, orgie, poważne choroby psychiczne, nieakceptowalnosc przez społeczeństwo.. niech on ucieka czym prędzej od tego. Normalny chłopak.
Mnie zastanawia jeszcze jedno, Oleh powiedział, że nie ma obywatelstwa polskiego, to teoretycznie czy bez obywatelstwa mógłby wygrać polską edycję BB i dostać nagrodę?
[TVN/TVN7] Big Brother
Skoro go wzięli to widać może
Nie wiem czy były jakieś ograniczenia castingowe w tym względzie?

[TVN/TVN7] Big Brother
Wam serio zal Olka który zachowuje się często jak g***o??? Madzia ta zła bo wyznacza granice? Widać kobiety 
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
2 zadanie, uczestnicy kręcą kamerą spoty minutowe kamerą: Magda o ochronie zwierząt, Iza o walce z kacem,a Łukasz o porządku w domu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Przestanmy sie uzalac nad Olehem; trzeba na niego glosowacbalarion pisze: ↑21 maja 2019, 15:58 Powoli jest mi Oleha żal. To on wchodzi w kosmiczny świat Madzi, nie odwrotnie. Transy, geje, chłopaki z biustonoszami na szpilkach i z ustami wymalowanymi, narkotyki, orgie, poważne choroby psychiczne, nieakceptowalnosc przez społeczeństwo.. niech on ucieka czym prędzej od tego. Normalny chłopak.

Obejrzalam sobie dzisiaj dwa wywiady z Kasia i ona rowniez uwaza, ze Oleh nie traktuje Madzi powaznie. Jest to jego sposob na wygrana.
jesli ktos nie ogladal, to polecam
https://www.youtube.com/watch?v=SR4h9ymlg7I
[TVN/TVN7] Big Brother
To ciekawie wymyślili z tymi spotami, tak trochę przewrotnie
Tylko coś się z kopertami produkcji pomyliło.

[TVN/TVN7] Big Brother
A nię mówi, bo on ją nominowała a ona jego nie??Kati33 pisze: ↑21 maja 2019, 17:07Przestanmy sie uzalac nad Olehem; trzeba na niego glosowacbalarion pisze: ↑21 maja 2019, 15:58 Powoli jest mi Oleha żal. To on wchodzi w kosmiczny świat Madzi, nie odwrotnie. Transy, geje, chłopaki z biustonoszami na szpilkach i z ustami wymalowanymi, narkotyki, orgie, poważne choroby psychiczne, nieakceptowalnosc przez społeczeństwo.. niech on ucieka czym prędzej od tego. Normalny chłopak.Co on soba tam reprezentuje? Ślizga sie dlugo bardzo , podobie Iza.
Obejrzalam sobie dzisiaj dwa wywiady z Kasia i ona rowniez uwaza, ze Oleh nie traktuje Madzi powaznie. Jest to jego sposob na wygrana.
jesli ktos nie ogladal, to polecam
https://www.youtube.com/watch?v=SR4h9ymlg7I
Nie wierzę jej. Tak długo by nie udawał, to zresztą widać jak reaguje. Jeżeli gra to Oscar za idealne wciela ie się w rolę przez tygodnie. Można go lubić lub nie, może jest nudny ale w tej kwestii z Madzią już nie manipulujcie
[TVN/TVN7] Big Brother
[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Kulisy z nagrywania spotów, to niezła komedia będzie.
[TVN/TVN7] Big Brother
A czemu nie można?
Ja z większoścIą jej opinii się akurat zgadzam. Ma bardzo trafne spostrzeżenia.

[TVN/TVN7] Big Brother
Z chęcią obejrzę też wersję końcową tych spotów, pewnie jakoś to do jutrzejszego odcinka zmontują
A Bartek ma jakieś doświadczenie z kręceniem np. klipów?

[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek jest dziś świetny.