[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Jakby pokazali wczorajszy dzień na Arenie, to wszystko możliwe, Olo z 11% to stracone głosy, ale cieszy, że nie wygra.
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
No to leci kilka głosów na Łukasza.
-
- VIP Expert
- x 226
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
I tak wyjdzie Łukasz, a Zajac bedzie dalej udawała ze jest zajeb... i bedą nowe kozły ofiarne Madzia i Bartek///
A Izunia słoneczko nasze jakie bedzie szczęśliwe
Serio oby ten immunitet Madzi był faktem, bo inaczej Madzia i Bartek beda nominowani....
A Izunia słoneczko nasze jakie bedzie szczęśliwe

Serio oby ten immunitet Madzi był faktem, bo inaczej Madzia i Bartek beda nominowani....
[TVN/TVN7] Big Brother
3 głosy już poszły na Magdę 

[TVN/TVN7] Big Brother
Oleh już tak pojechał po Madzi psychice, że ta tłumaczy sie z wyprzedzenie i nawet bez powodu, tak na wszelki wypadek 

- mseptember
- Użytkownik
- x 47
- x 125
[TVN/TVN7] Big Brother
Skłaniam się ku zdaniu, że oni jednak wymyślają te wyniki.
[TVN/TVN7] Big Brother
A najlepsze, że oni nie są nawet w żadnym oficjalnym związku XD
Pokazali teraz, że potępienie dla Łukasza spada, aby móc go zostawić dzisiaj
Pokazali teraz, że potępienie dla Łukasza spada, aby móc go zostawić dzisiaj

[TVN/TVN7] Big Brother
Jak Łukasza zabraknie, nie wiem jak ona sobie z tym wszystkim sama poradzi

Jak może zostać Magda, która dzisiaj cały dzień nic nie robi tylko przysypia po wczorajszej rozpuście i ciągle klei się do Igora

Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 18:23 przez DKL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VIP Expert
- x 226
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Komentarz z FB który mnie rozwalił, Musze go zacytowac

Nie no naprawdę?Jakim cudem Łukasz ma 39%?! A miał ponad 40%. Jak zwykle tvn manipuluje przy wynikach

[TVN/TVN7] Big Brother
A swoja drogą, to chłopak 20letni myslący o zakładaniu rodziny, dzieciach itd, to troche dziwne. Tym bardziej że wykształcenia nie ma, roboty też.
W tym wieku to sie uczyc, bawic i korzystać z zycia a nie dzieci, no cos z nim nie tak.
W tym wieku to sie uczyc, bawic i korzystać z zycia a nie dzieci, no cos z nim nie tak.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dobrze, że Magda Z. trochę więcej procent głosów dostała po tym tygodniu się jej należały, ale nie wiem czy to wystarczy, żeby odpadła.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ludzie czepiają się wszystkiego, co dotyczy Łukasza. Niestety po prostu się na niego uwzięli.annawoj1104 pisze: ↑26 maja 2019, 18:22 Komentarz z FB który mnie rozwalił, Musze go zacytowacNie no naprawdę?Jakim cudem Łukasz ma 39%?! A miał ponad 40%. Jak zwykle tvn manipuluje przy wynikach![]()
Dla tych komentujących teraz wszystko jest manipulacją i ustawką. Jakby tak było, w tym tygodniu w ogóle nie pokazywaliby wyników.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 18:40 przez DKL, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
matematyk hehheannawoj1104 pisze: ↑26 maja 2019, 18:22 Komentarz z FB który mnie rozwalił, Musze go zacytowacNie no naprawdę?Jakim cudem Łukasz ma 39%?! A miał ponad 40%. Jak zwykle tvn manipuluje przy wynikach![]()
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Kiedyś rodzice w wieku 20 lat to była norma, ale teraz jak wiadomo wygoda i konsumpcyjny styl życia wszystko to opóźnia. Do tego na Ukrainie jest w miarę inny poziom, dlatego patrząc na to gdzie się wychowywał, to normalne.berbla pisze:A swoja drogą, to chłopak 20letni myslący o zakładaniu rodziny, dzieciach itd, to troche dziwne. Tym bardziej że wykształcenia nie ma, roboty też.
POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
-
- Użytkownik
- x 611
- x 224
[TVN/TVN7] Big Brother
To akurat częste u ludzi mało wykształconych- beztroskie decydowanie się na dzieci w młodym wieku. W przypadku Oleha myślę,że raczej to tylko słowa plus może na Ukrainie jest taka mentalność- jesteś dorosły, zakładaj rodzinę ?