[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Na TVN puszczają akcje miedzy Madzią a Olehem, facet widzi , że Madzia poruszona ze łzami w oczach i z premedytacja jej ciśnie, chce żeby czuła sie winna. Co za menda z faceta
[TVN/TVN7] Big Brother
Zobaczymy za chwile co powie Agnieszka z studia Areny.
Ja dzis oddalem glos na Magde Z i mam nadzieje ze odpadnie.
Ja dzis oddalem glos na Magde Z i mam nadzieje ze odpadnie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Z jednej strony tak, ale z drugiej może to uruchomiłoby głosowanie na kolejne osoby z listy typu Radek i Oleh. Teraz mało osób na nich głosuje, bo spodziewane jest odpadnięcie jednej osoby.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pominięty w BB Tydzień został praktycznie piątek. Ale nie sądzę by akurat ten odcinek miał jakieś wielkie znaczenie w tym kto odpadnie... Chociaż zachowanie pato-grupy po zakupach powinno być pokazana a nie po raz setny ta sama drama między Olkiem i Madzią.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 19:00 przez bobaas, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wrócił zgodnie z regulaminem.kuzynTomaszaW pisze: ↑26 maja 2019, 18:54 Może oboje odpadną. Łukasz w sumie powinien, bo niesprawiedliwie wrócił do programu, Magda też mogłaby odpaść. Ilu ich będzie w finale? 7 czy 8?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2463
[TVN/TVN7] Big Brother
Nic nie powiedziała.
-
- Użytkownik
- x 1
- x 1
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie oglądałem nic przez ten tydzień. Czy ktoś byłby tak miły streścić mi w dwóch zdaniach co się mniej więcej działo? Czy były jakieś grube dymy? Kto z kim się kłócił? Były jakieś imprezy?
Zgodnie z regulaminem to chyba Andzela powinna wrócić jeśli już jesteś taki dokładny.DKL pisze: ↑26 maja 2019, 18:57Wrócił zgodnie z regulaminem.kuzynTomaszaW pisze: ↑26 maja 2019, 18:54 Może oboje odpadną. Łukasz w sumie powinien, bo niesprawiedliwie wrócił do programu, Magda też mogłaby odpaść. Ilu ich będzie w finale? 7 czy 8?
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz jest dobry. Segreguje ubrania i nie rozpoznaje koszulek i spodek i nagle: "te majtki są napewno Olka". To rozpoznał. Co za asior.
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie Angelika, ponieważ weszła w trakcie trwania programu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Odmówiła powrotu do programu. Łukasz był następną osobą.kuzynTomaszaW pisze: ↑26 maja 2019, 18:59 Zgodnie z regulaminem to chyba Andzela powinna wrócić jeśli już jesteś taki dokładny.
Dokładnie to również jeden z powodów powrotu Łukasza.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 19:04 przez DKL, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
W regulaminie BB jest zapis, ze w finale bedzie minimum 3 mieszkancow czyli przy obecnej ilosci mieszkancow w ostatnim tygodniu (finalowym) zostanie 5 osob
-
- VIP Expert
- x 226
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
No to jak ocenic ciebie skoro umywalkę nazywasz zlewem

Było wejscie Agi przed faktami?
Ostatnio zmieniony 26 maja 2019, 19:04 przez annawoj1104, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Tam wszyscy znają swoje majtki. Radzio też wytykał Izie jej majtki. No co za dziad. Żonę ma a się interesuje majtkami Izy.
Tym bardziej majtki Olka są charakterystyczne, bo jako jedyny ma z napisami w cyrylicy.
-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
kuzynTomaszaW pisze: ↑26 maja 2019, 18:59 Nie oglądałem nic przez ten tydzień. Czy ktoś byłby tak miły streścić mi w dwóch zdaniach co się mniej więcej działo? Czy były jakieś grube dymy? Kto z kim się kłócił? Były jakieś imprezy?
Decybel dwa razy robiła zamach na przyrodzenie Igora, jednak owo przyrodzenie nie współpracowało. Kleiła się do niego przez cały tydzień, ale Igor pozostał niewzruszony. Oprócz tego mini dramaty w trójkąciku Oleh-Madzia-Łukanio. Panowie przebierali się za panie, a panie za panów, to chyba tyle. Była też jedna drama z Łukaszem i Izą o fajki i alkohol.